ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

13 tips για καλύτερη τηλεοπτική εγκυμοσύνη

Facebook Twitter
0

1

Φροντίζουμε να μείνουμε έγκυες στην αρχή του Σεπτέμβρη, ώστε να προλάβουμε την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν, με τον γνωστό παραδοσιακό τρόπο. Που θα πει ότι το καλοκαίρι, του δίνουμε και καταλαβαίνει(γκέγκε;)

2

Οι προσπάθειες μας για εγκυμοσύνη κατά την διάρκεια των θερινών μηνών, καλό είναι να μην συνοδεύονται από υπερβολικές κραυγές, γιατί καιροφυλακτούν οι παπαράτσι (που εκτός από μάτια έχουν και αυτιά) και μπορεί να κάψουμε το θέμα απ την αρχή του. Με σοβαρότητα λοιπόν (πάνω από πέντε φορές την εβδομάδα- Κυριακή ρεπό για προσευχή) προσπαθούμε για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

3

Καλό είναι όταν κάνουμε τις προσπάθειες να μην μασάμε τσίχλα, γιατί είναι λαϊκό και φακοί υψηλής ευκρίνειας μπορούν να το καταγράψουν.

4

Όταν μείνουμε έγκυες καλό είναι να μην το πούμε σε πρόσωπο του «στενού φιλικού μας κύκλου» γιατί το θέμα θα καεί πριν το μωρό γεννηθεί και θα μας είναι άχρηστο(το θέμα)

5

Αφήνουμε μια υποψία ότι γκαστρωθήκαμε, με την γνωστή μέθοδο «άβαφο μαλλί». Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει ντε και καλά να κυκλοφορούμε με άσπρο μαλλί και αμπέχονο. Φυσικές βαφές μας δίνουν το αποτέλεσμα «Courtney Love με ρίζα». Δεν έχει σημασία ποια είναι η Courtney Love και πως μες την θολούρα της ξέχασε ακόμα και τα βασικά, σημασία έχει το καλό αποτέλεσμα στην πρώτη «τυχαία» φωτογραφία στη λαϊκή αγορά(σ.σ από τις τόσες τυχαίες φωτογραφίες που έχουμε δει σε λαϊκές έχω καταλήξει στο αυθαίρετο συμπέρασμα, ότι οι έμποροι λαδώνονται απ τους παπαράτσι και βγάζουν διπλό μεροκάματο.)

6

Εάν η ρίζα σου υπενθυμίζει την λαϊκή καταγωγή σου που προσπαθείς να διαγράψεις απ την μνήμη σου, δεν θα πρέπει να ξεχνάς ότι η γέννηση ενός παιδιού έχει και τις θυσίες της.

7

Στις πρώτες μας εμφανίσεις στο φακό, κρατάμε την κοιλιά μας σαν να έχουμε πιει μπυρόνια το προηγούμενο βράδυ. Αρνούμαστε την εγκυμοσύνη τους πρώτους τέσσερις μήνες για να μην κάψουμε το θέμα.

8

Όταν πια έχει φτάσει η κοιλιά στο λαιμό τότε το αποκαλύπτουμε σε πρόσωπο του «στενού οικογενειακού μας κύκλου» και κάνουμε το πρώτο εξώφυλλο με τίτλο: «Απίστευτο! Είναι έγκυος!»

9

Κρατάμε την κοιλιά μας όλη την ώρα και μυρίζουμε την καρμπονάρα που φτιάχνει ο μάγειρας σαν μαστουρωμένα εικοσάχρονα στα Μάταλα το καλοκαίρι του 1978(σ.σ «μυρίζουμε-πλάτη πίσω-ξαναμυρίζουμε-χαρούμενες κραυγούλες-δοκιμάζουμε» Αποφύγετε την  χρήση της λέξης «φτιάξε με» γιατί βλέπουν νοικοκυραίοι)

10

Έχει παρατηρηθεί ότι έγκυες παρουσιάστριες  που άκουγαν την απόλυτη σταρ υπέφεραν από έντονες κλωτσιές του αγέννητου μωρού. Οι γιατροί συνιστούν να αποφεύγεται το κομμάτι Αγάπη από νάιλον, καθώς και οτιδήποτε συνθετικό κατά την διάρκεια των εννέα μηνών.

11

Μια γυμνή φωτογράφηση στους εννέα μήνες  άλα «Ντέμι Μουρ των Πετραλώνων» επιβάλλεται. Είναι σαν να ξέχασες να δηλώσεις την γέννηση αν δεν το κάνεις

12

Λίγο πριν βγει το παιδί στο μάταιο κόσμο αγοράζουμε επώνυμα καρότσια και παιχνίδια καθώς τυχαία ο παπαράτσι μας παρακολουθεί, σε ένα από εκείνα τα κομμάτια με τον τρυφερό τίτλο : «Στην αγορά με φόρμα. Οι τελευταίες λεπτομέρειες»

13

Όταν βγει το παιδί φροντίζουμε να έχουμε ένα ευπαρουσίαστο γιατρό, για τα ιατρικά ανακοινωθέντα που θα ακολουθήσουν μπροστά στις κάμερες. Όχι καραφλός, γυαλίζουν και είναι αντιτηλεοπτικό

Καλή λευτεριά!

0

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Νικόλας Σεβαστάκης / Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι ένας Γουίλι Σταρκ της εποχής μας. Υπάρχει κάτι σημαντικό που χωρίζει τη λαϊκιστική φαντασία των χρόνων του Μεσοπολέμου –όπως την αναπλάθει το μυθιστόρημα του Γουόρεν– από τα πλήθη που είδαμε να βγαίνουν από τα μεσαιωνικά σπήλαια των social media για να ορμήσουν προς το Καπιτώλιο.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ελλάδα / Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας, Φαρμακογονιδιωματικής και Ιατρικής Ακριβείας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακολογίας, Ευάγγελος Μανωλόπουλος, μιλά στη LiFO για τα εμβόλια και τις φαρμακευτικές αγωγές που εξετάζονται. Απαντά για το δεύτερο κύμα της πανδημίας, εξηγεί ποια είναι η αλήθεια για τις ΜΕΘ, πότε θα αποχωριστούμε τις μάσκες αλλά και πότε προβλέπεται η επάνοδος στην κανονικότητα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τech & Science / Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τι θα σημάνει η γενική χρήση των εμβολίων; Θα εφαρμοστούν νέοι κανόνες σχετικά με τον εμβολιασμό; Πότε προσδιορίζεται η έναρξή του; Και τι γίνεται με τους αρνητές;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Νικόλας Σεβαστάκης / Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Η όποια στρατηγική για τον εμβολιασμό χρειάζεται να είναι σκληρή με τον νεοφασισμό των fake news και της ωμής παραπλάνησης. Την ίδια στιγμή, όμως, πρέπει να εντάξει τις ανησυχίες, τις αντιρρήσεις και τις δεύτερες σκέψεις πολλών ανθρώπων.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ελλάδα / Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ο πνευμονολόγος-εντατικολόγος στο νοσοκομείο Παπανικολάου μιλά για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στις ΜΕΘ και τις μελλοντικές ανησυχίες του σχετικά με την πανδημία.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ελλάδα / Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών σχολιάζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ