«Δικτάτορα» αποκάλεσε ο Αρβανίτης τον Δένδια

«Δικτάτορα» αποκάλεσε ο Αρβανίτης τον Δένδια Facebook Twitter
0

Ένταση δημιουργήθηκε νωρίτερα στη Βουλή, εξαιτίας επίθεσης που εξαπέλυσε το Νίκο Δένδια ο βουλευτής της Χ.Α. Μιχάλης Αρβανίτης. Ο Αρβανίτης αποκάλεσε «δικτάτορα», τον υπουργός με αφορμή τη δήλωση του τελευταίου ότι δεν θα απαντά σε ερωτήσεις της Χ.Α.

 «Τι είναι; Δικτάτωρ;» είπε χαρακτηριστικά για να προκαλέσει την άμεση αντίδραση του προεδρεύοντα Γιάννη Δραγασάκη, ο οποίος του είπε ότι «ο λαός και η κοινωνία είναι προσβεβλημένοι από την παρουσία σας».

Επισημαίνεται ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής επεδίωκε να μιλήσει πέραν του χρόνου που δικαιούτο, ενώ διέκοπτε διαρκώς τον υπουργό Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου, ο οποίος δήλωσε ότι «έχω πλήρη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και το έργο της, δεν επιθυμώ να παρέμβω και είναι βέβαιο ότι θα επιτελέσει το έργο της».

 «Να σας διευκρινίσω ότι η Ολομέλεια θα αποφασίσει για το αν, πότε και πως είναι η παρουσία σας εδώ κοινοβουλευτική. Δείξτε αν θέλετε να τηρηθεί ο Κανονισμός. Διαπιστώνω ότι η παρουσία σας είναι εριστική. Ξεπερνάτε το χρόνο και ζητάτε προνόμια σε σχέση με τους άλλους βουλευτές. Είναι σε εκκρεμότητα οι ρυθμίσεις και ειδικές ρυθμίσεις θα αποφασίσουμε σήμερα στη Διάσκεψη των Προέδρων», του είπε ο κ. Δραγασάκης.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Πολιτική / Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Μετά την ερώτηση στη βουλή για τα «κόκκινα δάνεια» και τις αιχμές του βουλευτή κατά του Κωστή Χατζηδάκη ότι «πρέπει να έχεις δουλέψει στη ζωή σου για να καταλάβεις τον πολίτη»
LIFO NEWSROOM
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

«Θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί» σχολίασε σε ανάρτησή της
LIFO NEWSROOM
Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM