31 νεκροί από επίθεση καμικάζι στη Συρία

31 νεκροί από επίθεση καμικάζι στη Συρία Facebook Twitter
0

 

31 νεκροί από επίθεση καμικάζι στη Συρία Facebook Twitter

Τουλάχιστον 31 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από έκρηξη παγιδευμένου φορτηγού σήμερα Κυριακή, στην πόλη Χάμα της Συρίας.

Ο καμικάζι ανατινάχθηκε μέσα στο όχημά του σε πολυσύχναστο δρόμο στα περίχωρα της πόλης, ενώ το αποτέλεσμα της έκρηξης ήταν ακόμη πιο επώδυνο από δεξαμενή πετρελαίου, κοντά στο σημείο, όπου ο καμικάζι πυροδότησε 1,5 τόνους εκρηκτικών.

31 νεκροί από επίθεση καμικάζι στη Συρία Facebook Twitter

Σύμφωνα με το ΒΒC, στόχος φαίνεται να ήταν κυβερνητικό κτήριο. Πηγή που μίλησε στο πρακτορείο SANA, απέδωσε την επίθεση σε τρομοκράτες, έναν όρο που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση για να αναφερθεί στις δυνάμεις των ανταρτών που μάχονται κατά του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ημέρα της Γυναίκας: Με εντολή του κόμματος του Ερντογάν κλειστό το κέντρο της Κωνσταντινούπολης

Διεθνή / Ημέρα της Γυναίκας: Με εντολή του κόμματος του Ερντογάν κλειστό το κέντρο της Κωνσταντινούπολης

Ο αποκλεισμός επεβλήθη σε εφαρμογή της απόφασης του καϊμακάμη του Μπέγιογλου για απαγόρευση των νυχτερινών πορειών, εορτασμών και εκδηλώσεων και η οποία παρατάθηκε σήμερα το πρωί
LIFO NEWSROOM