["ΠΟΠ!"] Το νέο τραγούδι της Μαντόνα είναι σατανικά πιασάρικο. (Όλο εδώ.)

Facebook Twitter
0

 

Και ξαφνικά τρεις μήνες πριν την κυκλοφορία του, διέρρευσε ολόκληρο το νέο single της Μαντόνα:

Give me all your love. Σε παραγωγή του Martin Solveig. 

Eπανεκδόσεις...

Οι Smashing Pumpkins ξεκινούν την επανέκδοση των άλμπουμ τους με την κυκλοφορία των Deluxe Edition των Gish (1991) και Siamese Twins (1993) στις 29 Νοεμβρίου και 5 Δεκεμβρίου αντίστοιχα.

Η κάθε κυκλοφορία θα περιλαμβάνει δύο CD και ένα DVD. Το δεύτερο CD θα έχει σπάνια και ακυκλοφόρητα τραγούδια τους, ενώ στο DVD υπάρχουν αποσπάσματα από συναυλίες τους στο Metro του Chicago, από το 1990 ως το 1993. Επίσης θα υπάρχει σχολιασμός κάθε κομματιού από τον Billy Corgan. Από την νέα χρονιά θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι δίσκοι τους με την σειρα που κυκλοφόρησαν.

Παράλληλα (για να μη νομίζουμε ότι τρώνε μόνο απ' τα έτοιμα) τελείωνουν το νέο τους άλμπουμ, Oceania, ενώ ο Billy Corgan ίδρυσε και μια εταιρία διοργάνωσης αγώνων πάλης. Δεν κάνω πλάκα: η εταιρία του θα στήνει αγώνες κατς με ευφάνταστα σενάρια -οι αγώνες κάτς έτσι κι αλλιώς είναι οι σαπουνόπερες για άντρες στην Αμερική. Εδώ και δέκα χρόνια, λέει, ασχολιόταν με το “professional wrestling” αλλά τώρα ένιωσε έτοιμος να διοργανώνει τους δικούς του αγώνες. Το πρώτο event της εταιρίας του Resistance Pro θα γίνει στις 25 Νοεμβρίου στο Σικάγο. Κανείς δεν ξέρει αν θα τραγουδήσει.

'Carpenters of Electro'

Οι Opiates είναι το νέο πρότζεκτ της τραγουδίστριας Billie Ray Martin και του Νορβηγού μουσικού Robert Solheim.

Η Γερμανίδα Billie Ray Martin είναι γνωστή στην dance και pop σκηνή από τα τέλη των '80ς, όταν είχε επιτυχίες ως σόλο καλλιτέχνης αλλά και με διαφορές συνεργασίες. Πρωτοεμφανίστηκε με τους S' Εxpress στο Hey Music Lover, ενώ στη συνέχεια έγινε τραγουδίστρια των Electribe 101 και ηχογράφησε μαζί τους το μοναδικό τους άλμπουμ. Πολλά από τα τραγούδια που είχαν ηχογραφηθεί για το δεύτερο άλμπουμ του συγκροτήματος κατέληξαν στο πρώτο της σόλο L.P. Έτσι ξεκίνησε η σόλο καριέρα της που είχε ως αποκορύφωμα το Your Loving Arms.

(Αργότερα συνεργάστηκε και με τον Μιχάλη Δέλτα.) Τα τελευταία χρόνια παίζει ως dj στο κλαμπ Komputerliebe που έχει στη Φρανκφούρτη και που σύντομα θα ανοίξει και στο Βερολίνο όπου ζει τώρα.

Τα δύο βίντεοκλίπ των Opiates.

O δίσκος τους Hollywood Under The Knife βγήκε τον περασμένο μήνα. Στην έκδοση του cd υπάρχουν και εννιά πρωτότυπες εικόνες του βραβευμένου με Turner Prize εικαστικού Wolfgang Tillmans, έργα του οποίου υπάρχουν και στο βίντεοκλίπ για το πρώτο τους single Rainy Days and Saturdays. Εξαιρετικό δείγμα της σκοτεινής ηλεκτρονικής τους μουσικής.

Είναι γραμμένο για την διαβόητη και πανέμορφη τραβεστί Candy Darling (σούπερσταρ του Warhol, σύντροφο του Lou Reed, νεκρή σε νεαρή ηλικία) που αν και ζούσε την άγρια ζωή των '60ς, ονειρευόταν ένα γάμο κι ένα τακτοποιημένο σπίτι στα πλούσια προάστια.


Το Anatomy Of A Plastic Girl (σκηνοθετημένο απ' τον Jörn Hartmann) αφηγείται την ιστορία μιας νεαρής ανερχόμενης ηθοποιού στο L.A. που για να πάρει ρόλους έκανε πλαστική στο πρόσωπο, αποτυχημένη πλαστική, που της άφησε σημάδια εξωτερικά και εσωτερικά.

Νέα Μουσική: Friends

“Αν ήταν να βγει μόνο άλλη μία μπάντα απ' το Μπρούκλυν αυτή σίγουρα θα έπρεπε να ήταν οι Friends.” - Dazed and Confused.

Οι Friends δημιουργήθηκαν το 2010 κάπως τυχαία, εξαιτίας μιας επιδρομής κοριών στη Νέα Υόρκη. Όταν τα σπίτια των περισσοτέρων μελών της παρέας γέμισαν κοριούς και χρειάστηκαν απεντόμωση, όλοι τους μαζεύτηκαν στο σπίτι της μετέπειτα τραγουδίστριας τους Samantha Urbani. Εκεί για έξι μέρες αυτοσχεδίαζαν παίζοντας μουσική πάνω σε κάποια τραγούδια της. Στο τέλος της εβδομάδας, έπαιξαν για πρώτη φορά ως μπάντα, στα γενέθλια της Urbani.

Και έτσι γεννήθηκαν οι Friends που τώρα βγάζουν το δεύτερό τους single I’m His Girl...

Ένα ερωτικό τραγούδι γεμάτο αυτοπεποίθηση.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ