H πρώτη Ελληνίδα Cyber-Goth Model Idol.

Facebook Twitter
3

Πριν κάποιο καιρό είχα βάλει το βίντεο το "The Ultimate Musical Event!", στο οποίο ο περίφημος Derek Liontis κι ένα μπουκέτο από δροσερά κορίτσια παρουσιάζουν αυτό εδώ:

 

Ούλτιμεϊτ, όπως λέει κι ο εκφωνητής. 

Για μένα όμως, την παράσταση απ' το "The Ultimate Musical Event!" έκλεψε η Zirconia Starfighter!

Εκτός του ότι έχει συναρπαστικό όνομα η περιγραφή της στο βιντεάκι τσακίζει κόκαλα. Zirconia Starfighter γράφει όταν τη δείχνει, και από κάτω: Cyber-Goth Model Idol. 

Το ότι αυτοαποκαλείται έτσι (κάθε μία απ' τις τέσσερις λέξεις του τίτλου της έχει τη σημασία της) την κάνει όντως το πρώτο Cyber-Goth Model Idol της χώρας, καθώς όπως έλεγε κι ο Τσαρούχης "στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις".

Μπήκα στο σάιτ της για να μάθω περισσότερα γι' αυτή την μυστηριώδη περσόνα. 

 

Ανάμεσα στις διάφορες ιδιότητές της βλέπω ότι είναι και graphic designer - άρα υποθέτω ότι η ίδια σχεδίασε αυτό που βλέπουμε. Κάτι άλλο που πρόσεξα είναι ότι ειδικεύεται στις ξινισμένες φωτογραφίες, μιας και το πρόσωπό της φωτογραφίζεται πάντα με μια ανεπαίσθητη, μισοαηδιασμένη γκριμάτσα. 

Κοίταξα τη γραφιστική της δουλειά. Κάνει από συμβατικές διαφημίσεις και πόστερ για trance φεστιβάλ, μέχρι ακατανόητα πράγματα όπως αυτό:

Κάνει επίσης και καθαρόαιμες Χριστουγεννιάτικες κάρτες - μερικές μάλιστα ανορθόγραφες!

Η Ζirconia Starfighter είναι όμως και εικαστικός! Κάνει γλυπτά

ready mades

και ζωγραφική.

Επίσης είναι φωτογράφος. Να ένα ωραίο πορτρέτο φίλης της.

Κάνει και go-go dancing.

 

Δουλεύει και ως μοντέλο στις πασαρέλες.

Έχει ποζάρει σε Έλληνες και ξένους φωτογράφους.

Κάνει και s/m fetish shows.

Δίνει και συναυλίες.

Είναι fashion icon.

 

Πήγε στη Madonna με τεράστιες μπότες.

Έχει ταλέντα σε σχέση με τη φωτιά!

Δεν είμαι σίγουρος τι προσπαθεί να κάνει εδώ. Συνήθως κάνει ότι βγάζει φωτιά απ' την ευαίσθητη περιοχή - εδώ βάζει. 

Συμμετέχει σε διαγωνισμό Βαμπίρ με έπαθλο ταξίδι στον Δράκουλα - διαγωνισμός που τάχα προκάλεσε "θύελλα αντιδράσεων". 

Το θέμα της, [insert "το πρωί ... το βράδυ ..." joke here] μπήκε ακόμα και στο Έθνος της Κυριακής!

Έγινε εξώφυλλο περιοδικού που ενώ δεν ήξερα ότι υπήρχε είμαι σίγουρος ότι θα είναι δημοφιλές μεταξύ των φαντάρων. (Όταν πήγα στρατό όλοι ήξεραν το Max Power περιοδικό για αμάξια. ΟΛΟΙ το αγόραζαν, όπου κι αν πήγα. Από τότε που απολύθηκα δεν το ξανάκουσα ποτέ.)

Και Sirina. Νομίζω πάντως ότι δεν έχει παίξει σε ταινίες της Sirina, είναι ίσως η μόνη showbiz δουλειά που δεν έχει κάνει. 

 

Εμφανίζεται κάνοντας σόου στην τηλεόραση (περιέργως σε πρωινές εκπομπές κι όχι μεταμεσονύκτιες).

[+] Βίντεο 

Μιλώντας για το θέμα Σαδομαζοχισμός Και Σεξ στο KONTRA.

Στο Ράδιο Αρβύλα.

 -----

Τελικά, παρά τα μειονεκτήματα (ή την έλλειψη ταλέντου) σε κάποιους απ' τους -δεκάδες είναι αλήθεια- τομείς με τους οποίους έχει καταπιαστεί η Zirconia (σε άλλους είναι σούπερ πετυχημένη), μού αρέσει: Πρώτον, γιατί κάνει με πάθος πράγματα που δεν είναι καθόλου συνηθισμένα στην Ελλάδα και δεύτερον γιατί κάνει πολλά και διάφορα πράγματα - όπως κι εγώ, κι έτσι ταυτίζομαι. 

Και παρ' ό,τι απέχουμε δραματικά πολύ απ' το να χαρακτηριστούμε Αναγγενησιακοί άνθρωποι (που, όπως πχ. ο Ντα Βίντσι ήταν καλοί σε διάφορους τομείς) φαίνεται πως μοιάζουμε στο εξής: βλέπουμε ό,τι κάνουμε σαν παιχνίδι - και το διασκεδάζουμε, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. 

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

3 σχόλια
Δεν είμαι σίγουρη αν είναι ανορθόγραφη η Χριστουγεννιάτικη κάρτα της Ζιρκόνιας. I want to marry Christmas too. ΥΓ. Αν υπήρχε το Ερωτοδικείο ακόμη θα ήταν οπωσδήποτε εισαγγελέας έδρας.
"Έγινε εξώφυλλο περιοδικού που ενώ δεν ήξερα ότι υπήρχε είμαι σίγουρος ότι θα είναι δημοφιλές μεταξύ των φαντάρων. (Όταν πήγα στρατό όλοι ήξεραν το Max Power περιοδικό για αμάξια. ΟΛΟΙ το αγόραζαν, όπου κι αν πήγα. Από τότε που απολύθηκα δεν το ξανάκουσα ποτέ.)"χαχαχαχαχχαχαχαχΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧχαχχαχαΆρη είσαι θεός!Και η Zirconia τέλεια! την έιχα δει μια φορά στην Τατιάνα. Είναι πολύ ξινή