Αυστηρά μέτρα για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Αυστηρά μέτρα για την επέτειο του Πολυτεχνείου Facebook Twitter
1

Κάτω από πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας διεξάγονται οι φετινοί εορτασμοί για την 40η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Η πόλη θα βρίσκεται σε αστυνομικό κλοιό, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 7.000 - 8.000 αστυνομικοί θα δώσουν το παρόν για την  αποφυγή τυχόν επεισοδίων, ενώ δεν αποκλείεται να έρθουν και ενισχυτικές διμοιρίες ΥΑΤ και ΥΜΕΤ απο την επαρχία.

Οι αστυνομικές δυνάμεις θα κάνουν πιο αισθητή την παρουσία τους την Κυριακή, ημέρα της πορείας προς την αμερικανική πρεσβεία. Την ημέρα αυτή ελικόπτερο της ΕΛΑΣ θα πραγματοποιεί χαμηλές πτήσεις για να επιβλέπει τις κινήσεις των διαδηλωτών.

Η τροχαία λαμβάνει από σήμερα περιοριστικά μέτρα για τα ι.χ. γύρω από το Πολυτεχνείο ενώ τροποποιήσεις θα γίνουν στα δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ. Την Κυριακή κατά τη διάρκεια της πορείας θα κλείσουν σταθμοί του Μετρό.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καιρός: Για καταιγίδες και στην Αττική, προειδοποιούν Κολυδάς - Τσατραφύλλιας

Ελλάδα / Καιρός: Για καταιγίδες στην Αττική, προειδοποιούν Κολυδάς - Τσατραφύλλιας

Προσοχή στα δυτικά και βόρεια προάστια, συστήνει ο Γιώργος Τσατραφύλλιας - Βίντεο με την εξέλιξη του καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά - Ανανεωμένη πρόβλεψη από την ΕΜΥ για τον καιρό στην Αττική
LIFO NEWSROOM