Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Ένωση «Μαζί για το Παιδί» Facebook Twitter
0

Αθήνα, Δεκέμβριος 2013: Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» επεκτείνοντας το πρόγραμμά της «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι» συνεργάζεται με τα Κοινωνικά Παντοπωλεία Αθήνας, Πειραιά και Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια της εκστρατείας «Είναι σημαντικό να Προσφέρεις» με στόχο την ανακούφιση των άπορων οικογενειών που περιθάλπει.

Τη συγκεκριμένη προσπάθεια ενισχύουν δημοφιλείς εκπρόσωποι των χώρων της τέχνης, των ΜΜΕ και του αθλητισμού γιατί θέλουν να προσφέρουν και αυτοί! Στο πλευρό μας στέκονται οι Παύλος Τσίμας, Γιάννης Ζουγανέλης, Μαρία Μπεκατώρου, Σμαράγδα Καρύδη και Αντώνης Φώτσης και τους ευχαριστούμε από καρδιάς!

Σε μία εποχή που η δύσκολη οικονομική συγκυρία πλήττει ολοένα και περισσότερες οικογένειες η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και τα Κοινωνικά Παντοπωλεία ενώνουν τις δυνάμεις τους και καλούν τους καταναλωτές να βοηθήσουν μια ή περισσότερες οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη, να αποκτήσουν με αξιοπρέπεια βασικά είδη διαβίωσης. 

Για το σκοπό της εκστρατείας, έχουν δημιουργηθεί δυο ειδικές κάρτες, των 5€ και 20€ αντίστοιχα και σύνθημα «Είναι σημαντικό να προσφέρεις» που θα διατίθενται από τα καταστήματα Carrefour και Public Αττικής, Πελοποννήσου και Κρήτης από τις 14 Δεκεμβρίου.

Η εκστρατεία «Είναι σημαντικό να Προσφέρεις» στοχεύει στη βοήθεια άπορων οικογενειών, με σκοπό να ελαφρύνει τον ήδη επιβαρυμένο οικογενειακό προϋπολογισμό των δικαιούχων, να τους βοηθήσει μακροπρόθεσμα να ανακάμψουν από το σοκ της φτώχιας και του κοινωνικού αποκλεισμού, διαφυλάσσοντας την αξιοπρέπειά τους, να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη και να διασφαλίσει τη διαφάνεια στη διαδικασία τροφοδότησης των άπορων οικογενειών! 

Τα έσοδα από τις κάρτες «Είναι σημαντικό να προσφέρεις» θα ενισχύουν αποκλειστικά άπορες οικογένειες με παιδιά, - ανεξαρτήτως φυλής, εθνικότητας ή θρησκευτικής πίστης,-  που ζητούν βοήθεια από τους συνεργαζόμενους με την Ένωση φορείς. Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραπέμπονται από την Ένωση, βάσει κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων ,στα  «Κοινωνικά Παντοπωλεία» Αθήνας, Πειραιά και Θες/νίκης ανάλογα με την περιοχή όπου διαμένουν και θα ψωνίζουν από τα «Κοινωνικά Παντοπωλεία» , 1 φορά την εβδομάδα και για διάστημα τουλάχιστον 6 μηνών, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης, εφόσον η κατάσταση της οικογένειας παραμένει η ίδια μετά το πέρας του εξαμήνου.

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και τα Κοινωνικά Παντοπωλεία καλούν όλους όσους επιθυμούν να στηρίξουν μια οικογένεια να αγοράσουν την ειδική κάρτα «Είναι σημαντικό να Προσφέρεις» και να επικοινωνούν με την κοινωνική υπηρεσία της Ένωσης Μαζί για το Παιδί για περισσότερες πληροφορίες στο 210 74 82 690 ή στο [email protected] .

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM