Στάση εργασίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ στις 10 Ιανουαρίου

Στάση εργασίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ στις 10 Ιανουαρίου Facebook Twitter
0

Στάση εργασίας για την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου κήρυξε η ΠΟΕ - ΟΤΑ, προκειμένου οι εργαζόμενοι στους δήμους να δώσουν το παρόν στις 12 το μεσημέρι, στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Η στάση θα ξεκινήσει στις 11:00 και θα διαρκέσει έως τη λήξη του πρωϊνού ωραρίου.



Την ημέρα εκείνη πρόκειται να δικαστεί το 35μελές γενικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας για κινητοποιήσεις που έγιναν τον Οκτώβριο του 2011. 

 

Η ΠΟΕ - ΟΤΑ καλεί τους εργαζόμενους έξω από το κτήριο 2 των δικαστηρίων και «να δώσουν ισχυρό μήνυμα αντίστασης σε όσους επιχειρούν την τρομοκράτηση και τον εκφοβισμό τους». 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαντορίνη: Διεθνής ωκεανογραφική αποστολή μελετά την καλντέρα και το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπο

Ελλάδα / Σαντορίνη: Διεθνής ωκεανογραφική αποστολή μελετά την καλντέρα και το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπο

Η αποστολή HYDROMOX, που χρηματοδοτείται από τη βρετανική κυβέρνηση, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την κατανόηση των φυσικών μηχανισμών που διαμορφώνουν τον υποθαλάσσιο ηφαιστειακό χώρο
LIFO NEWSROOM