Στο Μέγαρο Μουσικής, Το Πικ Νικ, του Θεόφραστου Σακελλαρίδη.

Με την Καμεράτα, Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, τον Γιώργο Πέτρου και σκηνοθέτη τον Στάθη Λιβαθινό

Α.Μ. 10.2.2014 | 14:03

 

 

Φαρσικές καταστάσεις και απίθανες παρεξηγήσεις, ερωτικές περιπλοκές και αναπάντεχες ανατροπές, όλα εκτυλίσσονται σ' ένα πραγματικό «κήπο των απολαύσεων» στη «μαγευτική Κολοκυνθού» των αρχών του 20ου αιώνα.

Μετά την μεγάλη επιτυχία του Βαφτιστικού, η Καμεράτα, Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής και ο καλλιτεχνικός της διευθυντής Γιώργος Πέτρου, ανανεώνουν το ραντεβού τους με την ελληνική οπερέτα και σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη Στάθη Λιβαθινό παρουσιάζουν στο Μέγαρο Μουσικής Το Πικ Νικ, του Θεόφραστου Σακελλαρίδη.

Με τη σύμπραξη ενός πολυπρόσωπου επιτελείου πρωταγωνιστών – λυρικών τραγουδιστών και ηθοποιών-, αλλά και μεγάλα ονόματα της εγχώριας καλλιτεχνικής σκηνής να υπογράφουν την παραγωγή, Το Πικ Νικ αποτελεί μια εντυπωσιακή, κεφάτη παράσταση που φιλοδοξεί να παρασύρει το αθηναϊκό κοινό στο πιο... τρελό αποκριάτικο πάρτι της πόλης!

Ενταγμένο στο πλαίσιο του κύκλου Όπερα και Οπερέτα Το Πικ Νικ, ανεβαίνει σε συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και της Καμεράτα, Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής, για 12 συνολικά παραστάσεις σκηνή της Αίθουσας Αλεξάνδρας Τριάντη, από την Τετάρτη 19 έως και την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014.