Ένας νεκρός και δεκάδες στο νοσοκομείο από διαρροή μονοξειδίου σε εστιατόριο

Ένας νεκρός και δεκάδες στο νοσοκομείο από διαρροή μονοξειδίου σε εστιατόριο Facebook Twitter
0
Ένας νεκρός και δεκάδες στο νοσοκομείο από διαρροή μονοξειδίου σε εστιατόριο Facebook Twitter

Νεκρός είναι ο 55χρονος διευθυντής της επιχείρησης Στίβεν Νέλσον ο οποίος υπέστη θανάσιμη καρδιακή προσβολή ενώ ήταν στο ασθενοφόρο.

Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο μετά από κλήση που έλαβε για μια γυναίκα τραυματισμένη στο εστιατόριο Legal Sea Foods στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης. Αμέσως μετά την άφιξη της αστυνομίας και των ασθενοφόρων, αστυνομικοί και νοσηλευτικό προσωπικό άρχισαν να ζαλίζονται και να έχουν τάση για εμετό από τη διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα.


Τρεις άνθρωποι νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση, ενώ περισσότεροι από έξι έλαβαν τις πρώτες βοήθειες και πήραν εξιτήριο. Συνολικά 27 άνθρωποι διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο, σύμφωνα με την αστυνομία. Πιθανότερη αιτία του ατυχήματος φαίνεται να είναι κάποια διαρροή στο σύστημα θέρμανσης του εστιατορίου. 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίβανος: Πληρώνουν 1.800 δολάρια κατ' άτομο για να ξεφύγουν απ' τον πόλεμο με πολυτελή γιοτ

Διεθνή / Λίβανος: Πληρώνουν 1.800 δολάρια κατ' άτομο για να ξεφύγουν απ' τον πόλεμο με πολυτελή γιοτ

Πολυτελή σκάφη που έκαναν κρουαζιέρες στον Λίβανο, τώρα χρησιμοποιούνται για τη διαφυγή των αμάχων - με πολύ υψηλό αντίτιμο - Ελάχιστες πλέον οι διαθέσιμες θέσεις σε πτήσεις
LIFO NEWSROOM
Τον «πιθανότερο διάδοχο» του Νασράλα φέρεται να δολοφόνησε το Ισραήλ

Διεθνή / Τον «πιθανότερο διάδοχο» του Νασράλα φέρεται να δολοφόνησε το Ισραήλ

«Δεν έχουμε επαφή με τον Χασέμ Σαφιεντίν από χθες», είπε στο Reuters πηγή από τον Λίβανο - Τα ισραηλινά πλήγματα έχουν αποδεκατίσει την ηγεσία της Χεζμπολάχ, σχολιάζει το πρακτορείο ειδήσεων
LIFO NEWSROOM