Οινομαγειρέματα
Την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου «Το Αποστακτήριον» μαγειρεύει με ελληνικά προϊόντα.
Την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου στις 8.30 «Το Αποστακτήριον» μαγειρεύει με αγαπημένα ελληνικά προϊόντα:αλλαντικά από τον Αραπιάν, πρωτόλαδο και ελιές από τον Στατήρ .
Θα συνδυάσουμε τα ξεχωριστά πιάτα της βραδιάς με κάποια από τα καλύτερα κρασιάς της Οινοποιητικής Σεμέλη της οποίας ο οινολόγος και παραγωγός κος Νασιάκος θα βρίσκεται κοντά μας.
Μενού για Οινομαγειρέματα
-Μπρουσκέτα με ελιές Χαλικιδικής Στατήρ, μυρωδικά, αμύγδαλο φιλέ και ροζ πιπέρι.
Ορεινός Ήλιος Ροζέ
-Ταλαγάνι Μεσσηνίας, με συνοδεία τριμμένου μήλου και αχλαδιού σοταρισμένα σε
βούτυρο και σταφίδες μαριναρισμένες με κρασί Μαντινεία.
Μαντινεία Νασιάκου
-Ψιλοκομμένο ψαρονέφρι και σουτζούκι από τον Αραπιάν περασμένο από το τηγάνι.
Σερβίρεται με ψητή πίτα και καραμελωμένα κρεμμύδια.
Ορεινός ήλιος ερυθρός
ή
Κόκορας κρασάτος με παστουρμά από τον Αραπιάν σερβιρισμένος με σιουφιχτά.
Ορεινός ήλιος ερυθρός
-Χειροποίητο παγωτό παρφέ με καφέ, καρύδια, αμύγδαλα
Semeli Espera
Τιμή : 15 ευρώ
Το Αποστακτήριον: Αγ. Αναργύρων 2 & πλ. 28ης Οκτωβρίου (Τσακπίνη) Ν.Ερυθραία 146 71 ,210 6207126 .
email: [email protected], www.facebook.com/to.apostaktirion.gr