Για κακούργημα πάνε οι υπεύθυνοι του λούνα παρκ

Για κακούργημα πάνε οι υπεύθυνοι του λούνα παρκ Facebook Twitter
6

Βαρύτερες είναι πλέον οι κατηγορίες για τους υπεύθυνους του λούνα παρκ στο Ελληνικό, μετά τα νέα στοιχεία που προέκυψαν κατά την διάρκεια της ανάκρισης τους. Η κατηγορία  μετατρέπεται σε κακούργημα και σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, από το πλημμέλημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, για τα τέσσερα άτομα που έχουν προσαχθεί.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δει ως τώρα το φως της δημοσιότητας, ο χώρος δεν είχε άδεια και δεν πληρούσε τα μέτρα ασφαλείας.

Υπενθυμίζεται ότι στο λούνα παρκ έχασε τη ζωή του την Κυριακή ένας 13χρονος ενώ τραυματίστηκε σοβαρά η 9χρονη αδελφή του.

Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM
Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Μακάρι να σαπιζαν τα υποκείμενα αυτά στη φυλακή. Μπροστά μου πέρασαν τα ασθενοφόρα που πήγαιναν τις ψυχούλες στο Παίδων. Νομίζω η δίωξη έχει περισσότερο το στοιχείο της συμπόνοιας. Νομικά δύσκολο να σταθεί. Ενδεχόμενος δόλος για ανθρωποκτονία σημαίνει οτι δεν τους ένοιαζε αν θα σκοτωθεί άνθρωπος λόγω των πλημμελειών τους. Λογικά θα καταδικαστούν για βαριά αμέλεια, δηλ. σκέφτηκαν ότι μπορεί να κινδυνέψει/σκοτωθεί κόσμος αλλα πίστευαν πως δε θα συμβεί.
Ποτέ κανείς δεν πήγε φυκακή για αμέλεια στην Ελλάδα."η εισαγγελέας της έδρας απέρριψε το αίτημα αναστολής της ποινής και την μετέτρεψε προς 10 ευρώ ημερησίως." για 21 ψυχές.Read em and weep.http://goo.gl/efgUW
Διαφωνώ:αμέλεια = κάτι μου ξέφυγε στα μέτρα ασφαλείας ενδεχόμενος δόλος = σκασίλα μου για μέτρα ασφαλείαςμε δεδομένες τις αυτοψίες των αστυνομικών και τη μαρτυρία του πατέρα δεν ακούγεται καθόλου υπερβολική κατηγορία ο ενδεχόμενος δόλος.
Εφόσον οι συνοδοί των ανηλίκων διαπίστωσαν την έλλειψη των μέτρων ασφαλείας, γιατί τους επέτρεψαν τη συμμετοχή σ’αυτά τα επικίνδυνα παιχνίδια; Αναρωτιέμαι.