Χοντρό παιχνίδι καταγγέλει η Χρυσή Αυγή

Χοντρό παιχνίδι καταγγέλει η Χρυσή Αυγή Facebook Twitter
2

Eπίθεση κατά των μέσων ενημέρωσης πραγματοποίησε η Χρυσή Αυγή μετά την ανακοίνωση των exit polls κάνοντας λόγο για μακρά νύχτα και για χοντρό παιχνίδι στον δήμο της Αθήνας.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Σοκ και δέος στα τηλεπαράθυρα των νταβατζήδων από την ραγδαία άνοδο των Εθνικιστών - Παρουσιάζουν μόνο δείγμα από τα exit-poll. Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα στον Δήμο της Αθήνας

Οι νταβατζήδες των ΜΜΕ βρίσκονται σε πανικό και αδυνατούν να διαχειριστούν τα υψηλά εκλογικά ποσοστά της "Ελληνικής Αυγής" στον μεγαλύτερο Δήμο και την μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας.

Τα αποτελέσματα που παρουσιάστηκαν πριν από λίγο στην τηλεόραση απέχουν ασφαλώς από την πραγματικότητα, καθώς οι ίδιοι οι δημοσκόποι εμφανίζουν το 75% του δείγματος και μεγάλες αποκλίσεις στα ποσοστά των υποψηφίων.

Όπως όλα δείχνουν παίζεται πολύ χοντρό παιχνίδι, ιδίως στον Δήμο της Αθήνας, όπου όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά για τον δεύτερο γύρο.

Στην περιφέρεια Αττικής ο Ηλίας Παναγιώταρος μάλλον κατακτά την τρίτη θέση. Η αποψινή νύχτα θα είναι μακρά και το Σύστημα του μνημονίου και της προδοσίας έχει ήδη αρχίσει να τρέμει».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ από το βίντεο Κασσελάκη- Δεν λέει πουθενά ότι είναι υποψήφιος

Πολιτική / Αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ από το βίντεο Κασσελάκη- Δεν λέει πουθενά ότι είναι υποψήφιος

Η απουσία της συγκεκριμένης δήλωσης έχει προκαλέσει υποψίες ότι ο Κασσελάκης ενδεχομένως επιδιώκει την ανατροπή της απόφασης της καθαίρεσής του στο επικείμενο Συνέδριο του κόμματος
LIFO NEWSROOM
Δημοσκόπηση MRB: Προηγείται σταθερά η ΝΔ, πέμπτος ο ΣΥΡΙΖΑ – «Ντέρμπι» Ανδρουλάκη και Δούκα στο ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Δημοσκόπηση MRB: Προηγείται σταθερά η ΝΔ, πέμπτος ο ΣΥΡΙΖΑ – «Ντέρμπι» Ανδρουλάκη και Δούκα στο ΠΑΣΟΚ

Η δημοσκόπηση δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία διατηρεί τη θέση της, ενώ το ΠΑΣΟΚ κερδίζει έδαφος, με την εσωκομματική μάχη για την ηγεσία να παραμένει αμφίρροπη
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
ας πει κάποιος στους ηλίθιους ότι η ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων είναι μια σταδιακή διαδικασία που παίρνει μέχρι αργά, και δεν το κάνουν για να θίξουν τους ηλίθιους.Θέλουν να διοικήσουν κιόλας.