Ο Στέφανος Μάνος αγαπά το XBOX

Ο Στέφανος Μάνος αγαπά το XBOX Facebook Twitter
0

Ο λογαριασμός του στο τουίτερ τον έκανε ήρωα σε μια geeky κομπιουτερίστικη παραπολιτική ιστορία...

Πριν καναδυό βδομάδες, ο Arty2 πρόσεξε ότι ο καλός πολιτικός έκανε κάτι περίεργο. Έστελνε απανωτά τουίτς στο λογαριασμό του Battlefield, παιχνιδιού στο xbox.

Στην αρχή νόμισε πως ο λογαριασμός του Στέφανου Μάνου είχε κάποιον ιό: κι όμως, ρωτούσε συγκεκριμένη πληροφορία και μετά από λίγη ώρα πήρε απάντηση.

Ο Μάνος ρωτούσε αν μια ειδική έκδοση του Battlefield μπορούσε να αγοραστεί με πόντους της microsoft που είχε μαζέψει. Χρειάστηκε να ρωτήσει καναδυό φορές (και να θυμηθεί να κάνει mention), μέχρι να του απαντήσουν:

ΥΓ. Θα ήταν τέλειο να το είχε κάνει ο πραγματικός Στέφανος Μάνος. Όμως παρ' ό,τι ο λογαριασμός του είναι αληθινός, πιθανότατα τον χειριζόταν εκείνη τη στιγμή κάποιος νεαρός συνεργάτης του ο οποίος ξέχασε να ξεσυνδεθεί και μετά να ξανασυνδεθεί με το δικό του λογαριασμό - κι έτσι τουίταρε ως Στέφανος Μάνος. Λίγο αργότερα κατάλαβε την (όπως και να το κάνουμε, χαριτωμένη) γκάφα του, και έσβησε τα τουίτς. Προσωπικά πάντως μ' άρεσε που ο Μάνος έχει κοντά του gamers - ανέβηκε καναδυό επίπεδα στη σκάλα του coolness...  (Καλή του επιτυχία στις εκλογές!)

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ