Αιχμές του Σάντος κατά παικτών

Αιχμές του Σάντος κατά παικτών Facebook Twitter
5

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε σε πορτογαλικά ΜΜΕ ο Φερνάντο Σάντος. Ο απερχόμενος προπονητής της Εθνικής είπε ότι η εθνική δεν είχε την ψυχραιμία και το καθαρό μυαλό για να νικήσει την Κόστα Ρίκα, είχε όμω ςκαι αιχμές για κάποιους παίκτες λέγοντας ότι ενδιαφέρθηκαν περισσότερο για το προσωπικό τους συμφέρον παρά για αυτό της ομάδας.  

«Η ομάδα είχε καρδιά, αλλά λίγο μυαλό στον έξτρα χρόνο της παράτασης. Η φυσική κούραση στοίχισε στην ομάδα για να γράψει ιστορία. Νομίζω ότι δεν είχαμε την φρεσκάδα για να νικήσουμε σ' αυτό το παιχνίδι», είπε αρχικά ο Φερνάντο Σάντος στο «Radio Noticias», και συνέχισε:

«Υπήρχαν δυο - τρεις ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρονταν περισσότερο στο να γίνουν οι πρωταγωνιστές και να πετύχουν ένα ιστορικό γκολ. Τους απασχολούσε περισσότερο να πετύχουν το γκολ της Ελλάδας απ' ό,τι να κυκλοφορήσει η μπάλα και αυτό οδήγησε σε αρκετά λάθη, σε αρκετές απώλειες μπάλας».

«Έφυγε σαν κυνηγημένος…»

 

Εν τω μεταξύ, η «Ελευθεροτυπία» έχοντας στην πρώτη της σελίδα σήμερα τη φωτογραφία του Σάντος με τις βαλίτσες στο χέρι να αναχωρεί από το ξενοδοχείο της εθνικής για το αεροδρόμιο, γράφει ότι ο προπονητής έφυγε σαν κυνηγημένος, αφήνοντας πολλά ερωτηματικά με την συμπεριφορά του. Σύμφωνα δε με το ρεπορτάζ της εφημερίδας ο Πορτογάλος προπονητής έφυγε δίχως να ενημερώσει κανέναν από τη διοίκησης της Ομοσπονδίας. Πάντως χαιρέτησε έναν-‘έναν τους παίκτες και έφυγε αμέσως μετά τον τελευταίο αγώνα της εθνικής. Πάντως ο ίδιος ο προπονητής όταν οι παίκτες τον ρώτησαν γιατί δεν κάθεται στο ξενοδοχείο να φάει μαζί τους και μετά να φύγει, απάντησε ότι βιάζεται γιατί το επόμενο αεροπλάνο για την Πορτογαλία είναι μετά από δύο εβδομάδες.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισπανία: Παίκτης της Χετάφε κατήγγειλε ρατσισμό - Να μην μιλάει μέχρι να μάθει ισπανικά, απάντησε ο πρόεδρος της ομάδας

Αθλητισμός / Ισπανία: Παίκτης της Χετάφε κατήγγειλε ρατσιστική συμπεριφορά - Να μην μιλάει μέχρι να μάθει ισπανικά, απάντησε ο πρόεδρος της ομάδας

Η αντίδραση του Άνχελ Τόρες στους ισχυρισμούς του Νιγηριανού ποδοσφαιριστή Κριστάντους Ούτσε, σχολιάστηκε αρνητικά στα social media
LIFO NEWSROOM
Ένας στους 3 παίκτες του NFL πιστεύει ότι πάσχει από χρόνια τραυματική εγκεφαλοπάθεια (CTE)

Αθλητισμός / Ένας στους 3 παίκτες του NFL πιστεύει ότι πάσχει από χρόνια τραυματική εγκεφαλοπάθεια (CTE)

Οι περισσότεροι από τους παίκτες είχαν υποστεί διάσειση κατά τη διάρκεια της καριέρας τους, ενώ η NFL έχει πλέον αυστηρά πρωτόκολλα για τη διαχείριση των τραυματισμών στο κεφάλι
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Σόρρυ που δεν σκαμπάζω από μπάλα, αλλά από όσο ξέρω, ο προπονητής δεν διαλέγει την ομάδα; Είχε βάλει "ψώνια" εντός και μετά του φταίνε; (έτσι επειδή είδα τον τίτλο και μου έκανε εντύπωση)
""""Τωρα ειναι η ωρα των επαινων,οχι της "κριτικης".Μπραβο στα παιδια μας που εκαναν οτι μπορεσαν και εφτασαν μια "τριχα"απο το ονειρο....."ες αυριον τα σπουδαια"."""""Αυτα εγραφα σε χθεσινο σχολιο μου.Τωρα ομως,αφου και ο ιδιος ο κ.Σαντος "παει γυρευοντας",ας του κανουμε την χαρη να πουμε και για τα σπουδαια.Δηλαδη το ενα και σπουδαιο το οποιο δικαιουμεθα απολυτως να αναφερουμε και εμεις οι"προπονητες του καναπε".Ο κ.Σαντος πηρε την προκριση στους 8 και την προσφερε "μεσα σε ασημενιο δισκο"στην Κοστα Ρικα.Το οτι ειναι μια συντηρητικη προπονητικη μετριοτητα η οποια "εκατσε"πανω στην ομαδα-και το συστημα-του Ρεχαγκελ,το γνωριζουν πολλοι.Το οτι η Εθνικη επι των ημερων του ειχε "διαβολικη",κυριολεκτικα,τυχη σε κληρωσεις και παιχνιδια,ειναι κοινο μυστικο.Το οτι ο κ.Σαντος εκανε παντοτε,και χωρις εξαιρεση,λανθασμενες αρχικες επιλογες,ειναι επισης πασιγνωστο.Το ρεσιαλ ομως των παραλογισμων το οποιο εδωσε στην Βραζιλια,ειναι ρεκορ και για τον ιδιο.Απο τις αρχικες επιλογες(...και μη)παικτων για την αποστολη,ως το "συστημα" που δεν...χρησιμοποιει,απο τις αλλαγες που κανει(... η δεν κανει),μεχρι το οτι καταφερε να αποκλειστει απο μια μετρια ομαδα,την Κοστα Ρικα,παιζοντας με παιχτη περισσοτερο σχεδον μια ωρα,αλλα με μοναδικο συστημα το "γιουρουσι" και τις "σεντρες",ολα συνηγορουν σε ενα συμπερασμα.Οτι ειναι ενας μετριος προπονητης και ακομη μετριοτερος κοουτς.Ας παει λοιπον στο καλο.Αλλα να μην "σπιλωνει"αυτος,ο βασικοτερος υπευθυνος για τον αποκλεισμο, καποιους οι οποιοι "πεθαναν"μεσα στο γηπεδο για την προκριση,κανοντας οτι μπορουσαν για να καλυψουν τα λαθη του .Αντε μπραβο.
Δικη του δουλεια ηταν να εξαλειψει τετοιες συμπεριφορες. Για τη σαχλαμαρα που τον οδηγησε μακρια απο την ομαδα στα πεναλτι, ουτε κουβεντα. Τελος παντων, ας παει στο λαλο. Ουδεις αναντικαταστατος.