Πτώση θερμοκρασίας με καταιγίδες στα βόρεια

Πτώση θερμοκρασίας με καταιγίδες στα βόρεια Facebook Twitter
0

Τοπικές βροχές ή καταιγίδες προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με θερμοκρασία ως τους 33 βαθμούς και ανέμους δυτικούς που στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα φτάσουν τοπικά τα 7 Μποφόρ.

Στην Αττική γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια το μεσημέρι και το απόγευμα, ανέμους δυτικούς 3-5 Μποφόρ και θερμοκρασία από 20 ως 33 βαθμούς. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Λιακάδα αρχικά και στη Θεσσαλονίκη, όμως το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένοι όμβροι στα γύρω ορεινά. Θερμοκρασία από 20-31 βαθμούς.

Για αύριο Κυριακή προβλέπεται αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις και πιθανούς πρόσκαιρους όμβρους στα ορεινά, στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και στα νότια δυτικοί 4-6 Μποφόρ και θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καιρός: Για καταιγίδες και στην Αττική, προειδοποιούν Κολυδάς - Τσατραφύλλιας

Ελλάδα / Καιρός: Για καταιγίδες στην Αττική, προειδοποιούν Κολυδάς - Τσατραφύλλιας

Προσοχή στα δυτικά και βόρεια προάστια, συστήνει ο Γιώργος Τσατραφύλλιας - Βίντεο με την εξέλιξη του καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά - Ανανεωμένη πρόβλεψη από την ΕΜΥ για τον καιρό στην Αττική
LIFO NEWSROOM