Μαζική έξοδος εν όψει Δεκαπενταύγουστου

Μαζική έξοδος εν όψει Δεκαπενταύγουστου Facebook Twitter
0
Μαζική έξοδος εν όψει Δεκαπενταύγουστου Facebook Twitter

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται στα λιμάνια του Πειραιά, του Λαυρίου και της Ραφήνας, λίγο πριν τη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου.

Ο προορισμός που εμφανίζει τη μεγαλύτερη πληρότητα στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια είναι οι Κυκλάδες, με ποσοστά που αγγίζουν το 100%, ενώ ανάλογη εικόνα παρουσιάζουν και τα δρομολόγια για Δωδεκάνησα, Κρήτη, Ανατολικό Αιγαίο και Αργοσαρωνικό.

Λόγω της αυξημένης κινητικότητας, το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά βρίσκεται σε επιφυλακή και συμβουλεύει τους εκδρομείς που δεν έχουν προμηθευτεί το εισιτήριό τους να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τα αντίστοιχα πρακτορεία για να σιγουρευτούν για τη διαθεσιμότητα ενώ, παράλληλα, σε όσους σκοπεύουν να ταξιδέψουν με αυτοκίνητο συνίσταται να βρίσκονται στις επί μέρους αποβάθρες αναχώρησης τουλάχιστον μια ώρα πριν την αναχώρηση του πλοίου. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τετάρτη 13 Αυγούστου, από το λιμάνι του Πειραιά αναχώρησαν 18.345 επιβάτες, από τη Ραφήνα 5.132 και από το Λαύριο 942 επιβάτες, αριθμοί κατά μικρό ποσοστό μειωμένοι συγκριτικά με το προηγούμενο έτος.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM
Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM