«Ασημένια» η Ελλάδα στο ομαδικό της κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας

«Ασημένια» η Ελλάδα στο ομαδικό της κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας Facebook Twitter
1

 

Με ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό 5χλμ. της κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα, επιστρέφει στην Ελλάδα η εθνική ομάδα.

Ο Σπύρος Γιαννιώτη, ο Αντώνης Φωκαϊδης και η Κέλυ Αραούζου τερμάτισαν στη 2η θέση και κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου.

 

Η ελληνική ομάδα ολοκλήρωσε την κούρσα σε 56 λεπτά και 5.5 δευτερόλεπτα, με την πρώτη θέση να καταλαμβάνεται από την Ολλανδία και την τρίτη τη Γερμανία.

Το ασημένιο των τριών κολυμβητών είναι το πρώτο ελληνικό μετάλλιο ενώ συγχαρητήριο τηλεγράφημα στους τρεις αθλητές έστειλε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς:

"Θερμά συγχαρητήρια για τη μεγάλη σας διάκριση. Αποδείξατε ότι η σκληρή και ομαδική δουλειά στο τέλος θριαμβεύει. Όλοι οι Έλληνες νιώθουμε υπερήφανοι. Σας ευχαριστούμε."

 

Το δικό του μήνυμα έστειλε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ο πρωταθλητής Σπύρος Γιαννιώτης μετά την κατάκτηση του μεταλλίου.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Συγχαρητήρια σε Σπύρο Γιαννιώτη, Αντώνη Φωκαϊδη και Κέλυ Αραούζου για το ασημένιο μετάλιο στο ομαδικό της κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης. Καλή επιτυχία και στα ατομικά τους αγωνίσματα. E-BCR.