Προσαγωγές υπόπτων του βέλγικου πυρήνα τζιχαντιστών στην Αθήνα

Προσαγωγές υπόπτων του βέλγικου πυρήνα τζιχαντιστών στην Αθήνα Facebook Twitter
0

Πληροφορίες αναφέρουν πως η ελληνική αστυνομία έχει κάνει προσαγωγές 3-4 ατόμων Συριακής καταγωγής, εκ των οποίων τα χαρακτηριστικά του ενός, εμφανίζουν ταύτιση με τα στοιχεία που έχουν διαβιβάσει οι Βελγικές στις Ελληνικές Αρχές, σχετικά με τον «εγκέφαλο» των τζιχαντιστών του Βελγίου.


Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ αναμένεται ταυτοποίηση των στοιχείων που έχουν στη διάθεσή τους οι Ελληνικές Αρχές, με εργαστηριακή εξέταση του DNA και δακτυλικά αποτυπώματα ώστε να διαβιβαστεί επίσημη απάντηση στις Βέλγικες Αρχές τις επόμενες ημέρες. Η αστυνομία έχει επίσης κατασχέσει κινητά τηλέφωνα για τα οποία αναμένεται άρση απορρήτου ώστε να διαπιστωθεί αν τα συγκεκριμένα είναι αυτά που οι βελγικές αρχές ισχυρίζονται πως είχαν επικοινωνία με τον πυρήνα των τζιχαντιστών του Βελγίου.

Nωρίτερα υπήρχαν δημοσιεύματα που ανέφεραν πως η εφημερίδα La Dernière Heure κάνει λόγο για σύνδεση των τζιχαντιστών του Βελγίου με "εγκέφαλο" που επικοινωνούσε και οργάνωνε την επίθεση από την Ελλάδα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM
Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM