Για «ανίερη συμμαχίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ», που λίγες μέρες πριν από τις εκλογές «αναζητά και πάλι θεαματικές εκλογικές και πολιτικής σκοπιμότητας πρωτοβουλίες της τελευταίας στιγμής», κάνει λόγο ο Άκης Τσοχατζόπουλος σε δήλωση του μετά τις αποκαλύψεις ότι εμπλέκεται σε κύκλωμα εκβιαστών.
«Όπως στις 6 Μαΐου του 2012 η Κυβέρνηση Παπαδήμου προκήρυξε εκλογές και την επομένη ημέρα με συνέλαβε θεαματικά στο σπίτι μου, έτσι και σήμερα, λίγες μόλις ημέρες προ των εκλογών η απερχόμενη κυβέρνηση της “ανίερης” συμμαχίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ευρισκόμενη σε πλήρη αδυναμία να ακυρώσει την ερχόμενη Αλλαγή, αναζητά και πάλι θεαματικές εκλογικές και πολιτικής σκοπιμότητας πρωτοβουλίες της τελευταίας στιγμής, με εμένα στο επίκεντρο, για να ανατρέψει υπέρ της το κλίμα», αναφέρει χαρακτηριστικά στη δήλωσή του ο Άκης Τσοχατζόπουλος.
Και καταλήγει: «Όσα ακούστηκαν δεν με αφορούν. Τα καταγγέλλω ευθέως ως ανυπόστατα, κατασκευασμένα και “λόγια του αέρα” που εξυπηρετούν εφήμερους πολιτικούς σκοπούς».
Ελλάδα /
Τσοχατζόπουλος: Ανίερη συμμαχία Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ εναντίον μου

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Τραυματισμός για τον Καραλή στο Diamond League - Η ανάρτησή του μέσα από το ασθενοφόρο

Ο ΛΕΞ στο μικρόφωνο του τελικού του Copa del Rey ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης

Βρέθηκαν όντως ίχνη εξωγήινης ζωής;

«Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο εδώ και 20 χρόνια»: Πρόωρος αποκλεισμός για τον Τζόκοβιτς στη Μαδρίτη

Κωνσταντίνος Ρήγος: «Ήθελα ένα υπέροχο πάρτι όπου όλοι είναι ευτυχισμένοι»

σχόλια