Στον Έβρο οι έρευνες για τους 12 αγνοούμενους Τούρκους τουρίστες

Στον Έβρο οι έρευνες για τους 12 αγνοούμενους Τούρκους τουρίστες Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
0

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των 12 Τούρκων τουριστών, οι οποίοι κάλεσαν την Παρασκευή τον ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης «112» και ζήτησαν βοήθεια, είναι μέχρι στιγμής άκαρπες. Οχήματα της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και της Θυροφυλακής που εστάλησαν στα Πιέρια όρη δεν κατάφεραν να τους βρουν.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, φαίνεται πως έγινε λάθος στον εντοπισμό της περιοχής λόγω αντανάκλασης του σήματος της κλήσης, σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης και της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οπότε η αναζήτηση ακυρώθηκε στην ορεινή Πιερία και οι έρευνες συνεχίζονται στον 'Εβρο, στην περιοχή μεταξύ Ορμενίου και Δικαίων.

Ο Τούρκος υπήκοος που κάλεσε το «112» χθες ανέφερε ότι βρίσκεται μαζί με άλλους έντεκα ομοεθνείς του, σε άγνωστο, χέρσο σημείο, μακριά από κατοικημένη περιοχή.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: «Μαμά, δεν θα αργήσω» - Το τηλεφώνημα του 14χρονου στους γονείς του πριν πέσει από την ταράτσα

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: «Το παιδί μου δεν έχει σχέση με παρκούρ» λέει η μητέρα του 14χρονου που έπεσε από ταράτσα

«Ούτε παρκούρ έκανε ούτε δέχτηκε κάποια πρόκληση» λένε οι γονείς του εφήβου και υποστηρίζουν ότι ο 14χρονος έπεσε από πλεξιγκλάς που δεν ήταν σωστά κατασκευασμένο
LIFO NEWSROOM