«Να εφαρμόσει η Ελλάδα σχέδιο μεταρρυθμίσεων και ανάπτυξης»

«Να εφαρμόσει η Ελλάδα σχέδιο μεταρρυθμίσεων και ανάπτυξης» Facebook Twitter
2

Την ανάγκη να εφαρμόσει η Ελλάδα ένα σχέδιο μεταρρυθμίσεων και οικονομικής ανάπτυξης τονίζουν ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιου και ο Βρετανός ομόλογός του Τζορτζ Όσμπορν σε κοινό άρθρο τους στην εφημερίδα Wall Street Journal, με τίτλο: «Σημαντικά στοιχεία ενός σχεδίου ανάπτυξης της G 20».

«Έχουμε κοινό ενδιαφέρον με τους Ευρωπαίους εταίρους μας να δούμε την Ελλάδα να διατηρεί και να χτίζει πάνω στην πρόοδο που έχει κάνει στις μεταρρυθμίσεις με αγώνα. Σε στενή διαβούλευση με τους Ευρωπαίους και διεθνείς εταίρους της, είναι σημαντικό η Ελλάδα να εφαρμόσει μία αξιόπιστη και συνολική προσέγγιση για τις μεταρρυθμίσεις, την ανάκαμψη και την οικονομική ανάπτυξη» αναφέρεται στο άρθρο.

Σημειώνεται επίσης ότι «όλη η Ευρώπη πρέπει να κάνει περισσότερα για να στηρίξει την ανάπτυξη και τις θέσεις απασχόλησης, αναγνωρίζοντας ότι οι χώρες έχουν διαφορετικούς βαθμούς δημοσιονομικών περιθωρίων».

Το άρθρο δημοσιεύτηκε εν όψει της Συνόδου των G20 που ξεκινά σήμερα στην Κωνσταντινούπολη.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι επενδυτές «εμπιστεύονται» Coca-Cola και Colgate, υπό τον φόβο επερχόμενης ύφεσης 

Οικονομία / Οι επενδυτές «εμπιστεύονται» Coca-Cola και Colgate, υπό τον φόβο επερχόμενης ύφεσης 

Ο τομέας των βασικών καταναλωτικών προϊόντων ξεπερνά την ευρύτερη αγορά τις τελευταίες εβδομάδες καθώς οι επενδυτές αναζητούν αμυντικές μετοχές, σύμφωνα με ρεπορτάζ των Financial Times
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Μεταρρυθμίσεις και ανάπτυξη είναι πράγματα του Σατανά.Εδώ εμείς θέλουμε μόνο μεγάλους φόρους και κοινοτικές επιχορηγήσεις για να διοριζόμαστε στο δημόσιο και να βγαίνουμε στη σύνταξη από τα 50 μας το αργότερο.