Εντοπίστηκε το μαύρο κουτί του Airbus

Εντοπίστηκε το μαύρο κουτί του Airbus Facebook Twitter
0

Σύμφωνα με τoν Γάλλο βουλευτή Christophe Castaner, ο οποίος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό France Info, ένα από τα μαύρα κουτιά του αεροσκάφους έχει βρεθεί.

Το Airbus A320 των Germanwings, που μετέφερε 144 επιβάτες και 6 μέλη του πληρώματος, κατευθυνόταν από τη Βαρκελώνη προς Ντίσελντορφ όταν συνετρίβη στις γαλλικές Άλπεις.

Ο David Galtier, ο επικεφαλής της αστυνομίας της περιφέρειας Provence-Alpes-Côte d'Azur, δήλωσε ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για επιζώντες στο αεροπορικό δυστύχημα, όπως αναφέρεται στο Haute-Provence.

«Κανένα κομμάτι από τα συντρίμμια δεν ξεπερνά σε μέγεθος ένα μικρό αμάξι», σύμφωνα με δήλωση τοπικού αξιωματούχου σε δημοσιογράφο του CNN.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χεζμπολάχ: Ο Νασράλα «ξέμεινε» με έναν ανώτερο διοικητή - Νεκρό και το Νο3 της οργάνωσης

Διεθνή / Χεζμπολάχ: Ο Νασράλα «ξέμεινε» από ανώτερους διοικητές - Μυστήριο με το Νο3 της οργάνωσης

Μέσα ενημέρωσης από τη Σαουδική Αραβία, αλλά και το Ισραήλ ανέφεραν ότι ο Αλί Καράκι είναι νεκρός - Η Χεζμπολάχ ανακοίνωσε ότι ο στρατιωτικός διοικητής της «είναι καλά» και «βρίσκεται σε ασφαλές μέρος»
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: 99χρονη έγινε σταρ στο TikTok με την βοήθεια της 21χρονης δισεγγονής της

Διεθνή / Γαλλία: 99χρονη έγινε σταρ στο TikTok με την βοήθεια της 21χρονης δισεγγονής της

Επί δύο χρόνια οι δύο γυναίκες μοιράζονται τις περιπέτειές τους με 10 εκατομμύρια συνδρομητές - Το μήνυμα που θέλουν να στείλουν είναι η νέα γενιά να μην αφήνει μόνους τους ηλικιωμένους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ουκρανία και Ρωσία αντιμέτωπες στο Διεθνές Δικαστήριο για τον έλεγχο του Πορθμού του Κερτς

Διεθνή / Ουκρανία και Ρωσία αντιμέτωπες στο Διεθνές Δικαστήριο για τον έλεγχο του Πορθμού του Κερτς

Η Ουκρανία ξεκίνησε τη διαδικασία στο δικαστήριο το 2016, μετά την κατασκευή της Γέφυρας της Κριμαίας από τη Ρωσία, η οποία συνδέει τη χερσόνησο με την ρωσική επικράτεια
LIFO NEWSROOM