Στο εστιατόριο της Σπευσίππου 8 στο Κολωνάκι, ο Αντόνιο Τουτέρα και ο Δημήτρης Αναστόπουλος ετοιμάζουν καθημερινά μεσογειακά πιάτα στην ιταλική τους εκδοχή: αυθεντικές συνταγές σε ζυμαρικό, ψάρι και κρέας απ' όλες τις περιοχές της Ιταλίας. Tο ζητούσατε και με πολύ κόπο, για χάρη σας, ο Antonio θα ξυπνάει πιο νωρίς τις Κυριακές. Για όλες τις Κυριακές του Απρίλη το Tutti a Tavola θα είναι ανοικτό από τις 2 το μεσημέρι.
Tutti a Tavola
Σπευσίππου 8- Κολωνάκι
210 72 22 785