Χιονίζει στην Πάρνηθα

Χιονίζει στην Πάρνηθα Facebook Twitter
0

Χειμωνιάτικο σκηνικό σήμερα Μεγάλη Τετάρτη με χιονόπτωση μάλιστα από το πρωί στην Πάρνηθα και το θερμόμετρο να δείχνει μείον 1 βαθμό.

Σύμφωνα μάλιστα με τις εικόνες του weather-in-greece.gr στο Μπάφι η χιονόπτωση είναι πυκνή και πλέον το έχει στρώσει.

Υπενθυμίζεται ότι για σήμερα Μεγάλη Τετάρτη η ΕΜΥ προβλέπει για την Αττική νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία από 09 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Άνοδος της θερμοκρασίας και επιστροφή του ήλιου προβλέπεται από το Μεγάλο Σάββατο.

Χιονίζει στην Πάρνηθα Facebook Twitter
Το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν

Μετά την πτώση της θερμοκρασίας, που παρατηρήθηκε σε περιοχές της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, το χειμωνιάτικo σκηνικό της Μεγάλης Εβδομάδας «στήθηκε» για τα καλά, με τις χιονοπτώσεις στα χιονοδρομικά κέντρα Καϊμακτσαλάν και Πισοδερίου. Ελαφρά χιονόπτωση σημειώθηκε και στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας.

Ανοικτό τις ημέρες του Πάσχα αν το επιτρέπουν οι συνθήκες θα είναι το χιονοδρομικό κέντρο των 3-5 Πηγαδιών, ενώ θα λειτουργήσουν τη Μεγάλη Εβδομάδα και τις μέρες του Πάσχα τα χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, αλλά και το χιονοδρομικό κέντρο του Πισοδερίου την Κυριακή του Πάσχα για σούβλισμα αρνιών. Το χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού θα βρίσκεται σε λειτουργία μέχρι σήμερα, ενώ του Καϊμακτσαλάν μέχρι και τη Τρίτη του Πάσχα. Τη Κυριακή του Πάσχα θα είναι κλειστό.

Για την χιονόπτωση που έντυσε στα λευκά το Καρπενήσι μας ενημέρωσε λίγο νωρίτερα και ο Κώστα Μπακογιάννης ο οποίος ανέβασε φωτογραφίες του τοπίου και παράλληλα σχολίασε με υπονοούμενο την αναπάντεχη μεταβολή του καιρού.

Χιονίζει στην Πάρνηθα Facebook Twitter
Χιονίζει στην Πάρνηθα Facebook Twitter
Χιονίζει στην Πάρνηθα Facebook Twitter
Χιονίζει στην Πάρνηθα Facebook Twitter
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM
Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM