Λαπαβίτσας: Απολύτως χυδαία περίπτωση ο Ντάισελμπλουμ

Λαπαβίτσας: Απολύτως χυδαία περίπτωση ο Ντάισελμπλουμ Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
2

Με βαρείς εκφράσεις χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Λαπαβίτσας  τον Γερούν Ντάισελμπλουμ σε συνέντευξη του το πρωί στον Αντ1. Ο κ. Λαπαβίτσας αναφερόμενος στα όσα είπε ο επικεφαλής του Γιούρογκρουπ περί δικής του επιρροής ώστε να υποβαθμιστεί ο ρόλος του Βαρουφάκη, είπε: «Πρόκειται για μια απολύτως  χυδαία και απαράδεκτη περίπτωση», αναφέροντας ότι ο Τσίπρας είναι αναγκασμένος να μιλάει και με αυτόν.

Επίσης εξέφρασε την πλήρη στήριξη του στον Γιάνη Βαρουφάκη, σημειώνοντας ότι πρέπει να έχει στήριξη από κάθε καλόπιστο άνθρωπο.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Επί λέξει η δήλωση Νταϊζελμπλουμ: «Είχα επαφές με τον Έλληνα πρωθυπουργό για να δούμε πώς θα μπορούσαμε να βελτιώσουμε τη διαδικασία, εκτός από τις πολύπλοκες συζητήσεις για το περιεχόμενό της. Χρειάζονται αρκετοί υπουργοί, όχι μόνο ο Οικονομικών, αλλά και οι Οικονομικών Σχέσεων, Ενέργειας και Εξωτερικών, γιατί το εύρος των μεταρρυθμίσεων είναι μεγάλο. Πρότεινα πως θα βοηθούσε πολύ εάν υπήρχε ένας εκπρόσωπος που θα μιλούσε απευθείας στον πρωθυπουργό. Συμφωνήσαμε το περασμένο Σαββατοκύριακο».Που ακριβώς μιλάει περί δικής του επιρροής ώστε να αποπεμφθεί ο Βαρουφάκης, ή έστω να υποβαθμιστεί ο ρόλος του?