Περισυνελέγησαν 266 μετανάστες σε τέσσερα νησιά του Αιγαίου

Περισυνελέγησαν 266 μετανάστες σε τέσσερα νησιά του Αιγαίου Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
0

Συνολικά, 266 παράτυποι μετανάστες διασώθηκαν και περισυνελέγησαν σήμερα το πρωί, σε επτά διαφορετικά περιστατικά, σε τέσσερα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού, 46 μετανάστες εντοπίστηκαν στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά του Αγαθονησίου, οι οποίοι στη θέα του περιπολικού σκάφους έσκισαν την πνευστή λέμβο στην οποία επέβαιναν και έπεσαν στη θάλασσα.

Σε τρία διαφορετικά περιστατικά στην Κω, περισυνελέγησαν 42, 25 και 24 παράτυποι μετανάστες, στη θαλάσσια περιοχή βορειανατολικά του νησιού.

Ακόμα, 42 παράτυποι μετανάστες εντοπίστηκαν στην περιοχή ΔΕΗ της Χίου. Νωρίτερα περιπολικό ανοιχτής θαλάσσης του λιμενικού είχε εντοπίσει τους μετανάστες που επέβαιναν σε πνευστή λέμβο να κατευθύνονται προς την εν λόγω στην ακτή όπου και αποβιβάστηκαν.

Τέλος, σύμφωνα με το ΑΠΕ, περισυνελέγησαν 50 και 37 άτομα σε δύο διαφορετικά περιστατικά σε θαλάσσιες περιοχές ανοιχτά της Λέσβου. Στην πρώτη περίπτωση οι μετανάστες μεταφέρθηκαν στη Μυτιλήνη και στη δεύτερη στη Μήθυμνα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλεξανδρούπολη: Τη Δευτέρα η δίκη γονέων και νηπιαγωγών για την υπόθεση βιασμού του 5χρονου

Ελλάδα / Αλεξανδρούπολη: Τη Δευτέρα η δίκη γονέων και νηπιαγωγών για την υπόθεση βιασμού του 5χρονου

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και υποβλήθηκε σε σχετική ιατροδικαστική εξέταση για να διερευνηθούν οι καταγγελίες
LIFO NEWSROOM