Δίκη της Χρυσής Αυγής: Σήμερα εξετάζεται το αίτημα για μεταφορά της σε άλλο χώρο

Δίκη της Χρυσής Αυγής: Σήμερα εξετάζεται το αίτημα για μεταφορά της σε άλλο χώρο Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
0

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη της Χρυσής Αυγής με το δικαστήριο να εξετάζει το αίτημα για μεταφορά της από την δικαστική αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού σε άλλο χώρο.

Τοπικοί φορείς του Κορυδαλλού αντιδρούν για την επιλογή των φυλακών ως χώρου για τη δίκη καθώς επηρεάζεται η καθημερινότητα στην περιοχή με τα σχολεία να μένουν κλειστά, όπως και οι υπηρεσίες.

Γύρω από τις φυλακές Κορυδαλλού έχουν προγραμματιστεί συγκεντρώσεις από  αντιφασιστικές οργανώσεις αλλά και κατοίκους της περιοχής  που αντιδρούν στην διεξαγωγή της δίκης στην πόλη τους.

Αντιρρήσεις για την δικαστική αίθουσα έχουν εκφράσει τόσο οι δικηγόροι , όσο και οι δημοσιογράφοι οι οποίοι είναι αντιμέτωποι με έλλειψη τεχνικών υποδομών ώστε να καλύψουν σωστά την δίκη.

Οι πληροφορίες θέλουν να έχει αποφασιστεί η κατασκευή καταλληλότερου χώρου δίπλα στο Εφετείο ο οποίος και θα μπορέσει, από το Φθινόπωρο, να φιλοξενήσει την δίκη της Χρυσής Αυγής αλλά και άλλες με μεγάλο αριθμό κατηγορουμένων.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM