«Θετική ψήφος στη συμφωνία ίσως, εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση όχι»

«Θετική ψήφος στη συμφωνία ίσως, εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση όχι» Facebook Twitter
Φωτ.: Κostis Ntantamis / SOOC
0

«Η όποια θετική ψήφος μας στη συμφωνία κάθε άλλο παρά θα σημαίνει έκφραση εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης», επισημαίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ημερησία» ενώ χαρακτηρίζει την επιτυχή κατάληξη των διαπραγματεύσεων ως «μονόδρομο για την Ελλάδα».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας τονίζει ότι σε περίπτωση, ωστόσο, που δεν επιτευχθεί συμφωνία τότε η κυβέρνηση θα πρέπει να παραιτηθεί, ενώ εάν η κυβέρνηση δεν διασφαλίσει την απαιτούμενη πλειοψηφία κατά την ψήφιση νομοσχεδίων «τότε - ακόμη και αν έχει ψηφιστεί η συμφωνία- θα τεθεί με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ζήτημα δεδηλωμένης και η κυβέρνηση δεν θα μπορεί να συνεχίσει με την παρούσα μορφή».

Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτηρίζει αναγκαία την ανασυγκρότηση της παράταξής τους και σημειώνει πως η συζήτηση έχει ήδη ανοίξει, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Πράγματι, το ζητούμενο είναι η ανασυγκρότηση της ΝΔ και η δημιουργία ενός σύγχρονου κόμματος που θα ξαναδώσει ελπίδα στους πολίτες» προσθέτει ο κ. Μητσοτάκης.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM