Εκατομμυριούχος θυμήθηκε στη διαθήκη του τις σερβιτόρες ψητοπωλείου

Εκατομμυριούχος θυμήθηκε στη διαθήκη του τις σερβιτόρες ψητοπωλείου Facebook Twitter
3

Ένα απρόσμενο πουρμπουάρ έλαβαν δύο σερβιτόρες ψητοπωλείου στη Νέα Υόρκη από πελάτη ο οποίος φρόντισε να τις θυμηθεί στη διαθήκη του.



Οι σερβιτόρες, Maureen Donohue-Peters και Maureen Barrie (θεία και ανιψιά), έμαθαν μόνο μετά το θάνατό του ότι ο πλούσιος μεγιστάνας της τέχνης και αγαπημένος πελάτης που πέθανε το καλοκαίρι τους άφησε 50 χιλιάδες ευρώ στην κάθε μία.



Ο Robert Ellsworth ήταν ένας αυτοδημιούργητος πολυεκατομμυριούχος και έγινε γνωστός ως «βασιλιάς των Μινγκ" λόγω της εκτεταμένης συλλογής από ασιατικές αντίκες. Παρότι είχε περιουσία 200 εκατομμυρίων δολαρίων, στο κατάστημα όπου εργαζόταν οι σερβιτόρες που τον εξυπηρετούσαν επέμενε να τον αποκαλούν απλώς Μπομπ.



Σύμφωνα με τη νεκρολογία στην εφημερίδα The New York Times , ο Ellsworth πέθανε στα 85 του συνεπεία μιας πτώσης στις αρχές Αυγούστου.



Η μία από τις σερβιτόρες είπε ότι ο Μπομπ γνώριζε κάθε εργαζόμενο με το όνομα του και πως της λείπει ο φίλος της.

«Ξέρεις, θα ήθελα να τον έχω πολύ περισσότερο εδώ από ό, τι τα χρήματα», είπε.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Washington Post: Οι Ρώσοι επεκτείνουν εγκατάσταση βιοχημικών όπλων αλλά αρνούντα ότι υπάρχει

Διεθνή / Washington Post: Οι Ρώσοι επεκτείνουν εγκατάσταση βιολογικών όπλων αλλά αρνούνται ότι υπάρχει

Νέα κατασκευή σε στρατιωτικό ερευνητικό κέντρο κοντά στη Μόσχα αποκαλύπτει ένα εξειδικευμένο εργαστηριακό συγκρότημα σχεδιασμένο να ερευνά και να χειρίζεται θανατηφόρα παθογόνα, λένε ειδικοί
LIFO NEWSROOM
Το Ισραήλ σχεδίαζε να χτυπήσει το Ιράν στις 19 Οκτωβρίου

Διεθνή / Το Ισραήλ σχεδίαζε να χτυπήσει το Ιράν στις 19 Οκτωβρίου - Γιατί δεν το έκανε

Η προειδοποίηση του Ιράν ότι αν το Ισραήλ χτυπήσει πυρηνικές ή πετρελαϊκές εγκαταστάσεις τότε 1.000 πύραυλοι από την Τεχεράνη θα πλήξουν τη χώρα του Νετανιάχου και η εγκατάσταση της αμερικανικής πυραυλικής ομπρέλας THAAD
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
"Σύμφωνα με τη νεκρολογία στην εφημερίδα The New York Times , ο Ellsworth πέθανε στα 85 του συνεπεία μιας πτώσης στις αρχές Αυγούστου."Ο γέρος είτε από πέσιμο...
"Η μία από τις σερβιτόρες είπε ότι ο Μπομπ γνώριζε κάθε εργαζόμενο με το όνομα του και πως της λείπει ο φίλος της. «Ξέρεις, θα ήθελα να τον έχω πολύ περισσότερο εδώ από ό, τι τα χρήματα», είπε."Πόσο αληθινό το σχόλιο της. Ένας πραγματικός φίλος/φίλη δεν αντικαθίσταται με κανένα ποσό.