Απεργία στα νοσοκομεία την Τετάρτη

Απεργία στα νοσοκομεία την Τετάρτη Facebook Twitter
Paleologos Nick / SOOC
1

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν γιατροί και εργαζόμενοι την Τετάρτη στα δημόσια νοσοκομεία ενώ θα πραγματοποιήσουν και συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας.

Οι γιατροί διαμαρτύρονται για τις απλήρωτες εφημερίες και την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ΕΣΥ και ζητούν  άμεσα μέτρα ενίσχυσης των δημόσιων νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας.

Την κινητοποίηση στηρίζει και η ΑΔΕΔΥ με στάση εργασίας από τις 12:00 έως τη λήξη του ωραρίου ενώ όλοι οι απεργοί προγραμματίζουν στις 12:30 συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας. 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι Βούτες Ηρακλείου λόγω ρηγματώσεων – Τι εξετάζουν οι ειδικοί

Ελλάδα / Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι Βούτες Ηρακλείου λόγω ρηγματώσεων – Τι εξετάζουν οι ειδικοί

Στο χωριό Βούτες, εικόνες δείχνουν έντονες ρηγματώσεις σε τοίχους σπιτιών, δρόμους και άλλες υποδομές, με τους κατοίκους να βιώνουν μια πρωτοφανή κατάσταση αβεβαιότητας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια