Δήμαρχος Χαλανδρίου: Μαφιόζικος εμπρησμός η φωτιά στη Ρεματιά

Δήμαρχος Χαλανδρίου: Μαφιόζικος εμπρησμός η φωτιά στη Ρεματιά Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
1

«Μαφιόζικο εμπρησμό» χαρακτήρισε τη χθεσινή πυρκαγιά στη Ρεματιά Χαλανδρίου ο δήμαρχος της περιοχής Σίμος Ρούσσος, τον οποία απέδωσε στην προσπάθεια να μην ολοκληρωθεί η οριστική αδειοδότηση του χώρου του θεάτρου της Ρεματιάς. 


«Έχουν περιλούσει με εύφλεκτο υλικό τα καθίσματα, βρήκαμε φωτογραφίες με γκαζάκια, υπάρχει ένας πόλεμος από 1η Σεπτεμβρίου ενάντια στη δημοτική αρχή, προσπαθούν να μην αδειοδοτηθεί το θέατρο αυτό, δεν θα τους περάσει» είπε ο κύριος Ρούσσος, σημειώνοντας ότι  το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί κανονικά με έναρξη στις 6 Ιουνίου.

Δήμαρχος Χαλανδρίου: Μαφιόζικος εμπρησμός η φωτιά στη Ρεματιά Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΙΓΚΟΡ ΤΑΛΑΕΒΙΤΣ

«Το θέατρο που φτιάχτηκε πριν από 34 χρόνια και λειτουργούσε όλα αυτά χρόνια ως μοναδικός χώρος πολιτισμού στο Χαλάνδρι, θα συνεχίσει να λειτουργεί, θα αποκατασταθούν όλες οι ζημιές το συντομότερο δυνατό και δεν πρόκειται το Χαλάνδρι να υποκύψει σε λογικές μαφίας» τόνισε ο κ. Ρούσσος  μιλώντας στο Mega.

«Την περασμένη Παρασκευή είχαμε ολοκληρώσει τις εργασίες καθαρισμού, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για το Φεστιβάλ», είπε ο δήμαρχος Χαλανδρίου.

 

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια