Και ο Μαραντόνα υποψήφιος για πρόεδρος της FIFA

Και ο Μαραντόνα υποψήφιος για πρόεδρος της FIFA Facebook Twitter
0

O Diego Maradona αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου της FIFA, όπως δηλώνει ο Ουρουγουανός δημοσιογράφος και συγγραφέας Victor Hugo Morales.
Ολοένα και αυξάνονται τα ονόματα που φέρονται να επιθυμούν την εμπλοκή τους με την προεδρία της διεθνούς ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, έπειτα από την, αναμενόμενη για πολλούς παραίτηση του Sepp Blatter, που θεωρήθηκε το αποκορύφωμα του σκανδάλου που ξέσπασε για τον οργανισμό.

Τις τελευταίες εβδομάδες πολλοί γνωστοί παράγοντες του ποδοσφαίρου έχουν εκφράσει αυτή την επιθυμία, και τώρα, έρχεται να προστεθεί και το όνομα του θρύλου των γηπέδων, Diego Maradona.


Σύμφωνα με δηλώσεις του Morales που έκανε στο Twitter και φιλοξενεί η Guardian, ο Maradona του εξέφρασε αυτή τη σκέψη το περασμένο Σάββατο.

«Μου είπε ότι θα έθετε υποψηφιότητα για Πρόεδρος στη FIFA και με εξουσιοδότησε να ενημερώσω», δημοσιοποίησε στα ισπανικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. «'Είμαι υποψήφιος' ήταν οι δύο λέξεις που ο Maradona χρησιμοποίησε για να απαντήσει όταν τον συμβούλεψα σχετικά με την υποψηφιότητα της προεδρίας της FIFA», συμπλήρωσε σε επόμενο tweet του.


Ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας, Nicola Maduro, πρότεινε σε δηλώσεις αυτό το μήνα ότι ο Diego Maradona έπρεπε να γίνει ο επόμενος πρόεδρος της FIFA. Ο 54χρονος πρώην αρχηγός της Αργεντινής, έχει ασκήσει εδώ και αρκετό καιρό καυστική κριτική στο Blatter και τον τελευταίο μήνα επεσήμανε πως 'απολάμβανε' το σκάνδαλο διαφθοράς που οδήγησε τον πρόεδρο στη δήλωση παραίτησης.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο Maradona θα πρέπει να παλέψει να κερδίσει την υποστήριξη των ομοσπονδιών από 5 χώρες, όπως απαιτείται από το καταστατικό της FIFΑ και όπως, άλλωστε, καλείται να κάνει και ο Zico, ο βραζιλιάνος πρώην παίκτης που εξέφρασε επίσης την επιθυμία του για την προεδρία.



0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισπανία: Παίκτης της Χετάφε κατήγγειλε ρατσισμό - Να μην μιλάει μέχρι να μάθει ισπανικά, απάντησε ο πρόεδρος της ομάδας

Αθλητισμός / Ισπανία: Παίκτης της Χετάφε κατήγγειλε ρατσιστική συμπεριφορά - Να μην μιλάει μέχρι να μάθει ισπανικά, απάντησε ο πρόεδρος της ομάδας

Η αντίδραση του Άνχελ Τόρες στους ισχυρισμούς του Νιγηριανού ποδοσφαιριστή Κριστάντους Ούτσε, σχολιάστηκε αρνητικά στα social media
LIFO NEWSROOM
Ένας στους 3 παίκτες του NFL πιστεύει ότι πάσχει από χρόνια τραυματική εγκεφαλοπάθεια (CTE)

Αθλητισμός / Ένας στους 3 παίκτες του NFL πιστεύει ότι πάσχει από χρόνια τραυματική εγκεφαλοπάθεια (CTE)

Οι περισσότεροι από τους παίκτες είχαν υποστεί διάσειση κατά τη διάρκεια της καριέρας τους, ενώ η NFL έχει πλέον αυστηρά πρωτόκολλα για τη διαχείριση των τραυματισμών στο κεφάλι
LIFO NEWSROOM