Το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης διέκοψε όλες τις συναλλαγές

Το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης διέκοψε όλες τις συναλλαγές Facebook Twitter
0

Το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε πριν από λίγο πως διακόπτει όλες τις συναλλαγές και τις λειτουργίες του με την ανακοίνωση που εξεδόθη να κάνει λόγο για τεχνικό πρόβλημα στο ηλεκτρονικό του σύστημα. 

«Αντιμετωπίζουμε ένα τεχνικό θέμα και εργαζόμαστε για να επιλύσουμε το συντομότερο δυνατόν», δήλωσε στο Bloomberg εκπρόσωπος του Χρηματιστηρίου η οποία πρόσθεσε πως θα υπάρξει περισσότερη ενημέρωση όταν υπάρξουν και άλλες πληροφορίες.

Για την ώρα δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες, αλλά πριν από λίγα λεπτά λεπτά από το Twitter του ΝΥCS υπήρξε ανακοίνωση πως η διακοπή δεν συνδέεται με κυβερνοεπίθεση.

Τεχνικό πρόβλημα αντιμετώπισε νωρίτερα και η ιστοσελίδα της Wall Street Journal, ενώ υπενθυμίζεται πως λίγες ώρες πριν καθηλώθηκαν τα αεροσκάφη της United Airlines, καθώς η εταιρεία αντιμετώπισε πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο υπολογιστικό της σύστημα. Όπως επισημαίνει η Independent, είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό τον τελευταίο μήνα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τατάρ: Απάντησα θετικά στην πρόταση Γκουτέρες για ανεπίσημο δείπνο με Χριστοδουλίδη

Διεθνή / Τατάρ: Απάντησα θετικά στην πρόταση Γκουτέρες για ανεπίσημο δείπνο με Χριστοδουλίδη

Επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να καθίσει στο επίσημο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μέχρι να επιβεβαιωθεί η κυρίαρχη ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς της τουρκοκυπριακής πλευράς
LIFO NEWSROOM
Πόλεμος στον Λίβανο: Αιχμή του δόρατος η «Μεραρχία 98» του Ισραήλ

Διεθνή / Μετά τη Γάζα η «Μεραρχία 98» του Ισραήλ εισέβαλε και στον Λίβανο

Ο Ισραηλινός Στρατός επιχειρεί σε πολλά χωριά στον ανατολικό τομέα του Λιβάνου - Ανελέητα αεροπορικά πυρά προσφέρουν κάλυψη στις χερσαίες δυνάμεις - Οι IDF προειδοποιούν τους αμάχους του νότιου Λιβάνου
LIFO NEWSROOM