Η Τουρκία μπλόκαρε ξανά το Twitter

Η Τουρκία μπλόκαρε ξανά το Twitter Facebook Twitter
0

 

Για άλλη μία φορά οι τουρκικές αρχές μπλόκαραν την πρόσβαση στο Twitter σε χρήστες από την Τουρκία, μετά τις συνεχόμενες αναρτήσεις φωτογραφιών από τη βομβιστική επίθεση στην πόλη Σουρούτς.

Η επίθεση αυτοκτονίας τη Δευτέρα, στον κήπο ενός πολιτιστικού κέντρου στην πόλη Σουρούτς στοίχισε τη ζωή σε 32 ανθρώπους, ενώ 100 ακόμη άνθρωποι νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της πόλης. Το Twitter κατακλύστηκε αμέσως από πληροφορίες και εικόνες της βάρβαρης επίθεσης, κάτι που δυσαρέστησε τις τουρκικές αρχές.

Την πληροφορία του μπλοκαρίσματος επιβεβαίωσε ανώτατος αξιωματούχος ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι έχουν κατέβει όσες φωτογραφίες είχε αναρτηθεί από την επίθεση. Σύμφωνα με τον ίδιο ωστόσο, η απαγόρευση πλοήγησης στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης πρόκειται να αρθεί σύντομα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μισέλ Ομπάμα: Έκανα κάτι για τον εαυτό μου και κατέληξαν στο ότι χωρίζω με τον σύζυγό μου

Διεθνή / Μισέλ Ομπάμα: Έκανα κάτι για τον εαυτό μου και κατέληξαν στο ότι χωρίζω με τον σύζυγό μου

«Η ζωή μου είναι όπως ακριβώς τη θέλω. Κάνω ό,τι θέλω εγώ. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που όλες οι επιλογές μου είναι για μένα», σχολίασε η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ​
LIFO NEWSROOM
Αποζημίωση $1,68 δισ. στα θύματα κακοποίησης του συγγραφέα και σκηνοθέτη Τζέιμς Τόμπακ

Διεθνή / Αποζημίωση $1,68 δισ. στα θύματα κακοποίησης του συγγραφέα και σκηνοθέτη Τζέιμς Τόμπακ

Ο σκηνοθέτης υποσχόταν ρόλους και είχε κακοποιήσει σεξουαλικά πάνω από 40 γυναίκες - Πρόκειται για ένα από τα υψηλότερα ποσά που έχουν επιδικαστεί σε θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από την εμφάνιση του κινήματος #MeToo
LIFO NEWSROOM