Τσίπρας προς στελέχη ΣΥΡΙΖΑ: Μην ασχολείστε με τεχνάσματα καθυστέρησης των εκλογών -Εμείς τώρα στη μάχη

Τσίπρας προς στελέχη ΣΥΡΙΖΑ: Μην ασχολείστε με τεχνάσματα καθυστέρησης των εκλογών -Εμείς τώρα στη μάχη Facebook Twitter
2

«Εμείς τώρα στη μάχη. Προχωράμε μπροστά. Ανοίγουμε δρόμους» είναι το μήνυμα που έστειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από τη σύσκεψη που είχε με κομματικά και κυβερνητικά στελέχη.

Kατά τη διάρκεια της σύσκεψης που έγινε σε προεκλογικό φόντο, ο Αλέξης Τσίπρας έθεσε στο επίκεντρο το κυβερνητικό πρόγραμμα της Αριστεράς για την επόμενη τετραετία για το οποίο σημείωσε πως είναι «Το μόνο πρόγραμμα που μπορεί να βγάλει τον τόπο από την κρίση με τον λαό μας όρθιο».

Στη σύσκεψη υπό τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου συμμετείχαν οι Νίκος Παππάς, Αλέκος Φλαμπουράρης, Όλγα Γεροβασίλη, Νίκος Βούτσης, Χρήστος Μαντάς, Δημήτρης Βίτσας, Γιάννης Μπαλάφας, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Χριστόφορος Παπαδόπουλος, Νάσος Ηλιόπουλος.


Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Μην ασχολείστε με τα τεχνάσματα καθυστέρησης των εκλογών. Αυτά έχουν κοντά ποδάρια και ο κόσμος καταλαβαίνει. Εμείς τώρα στη μάχη. Μιλάμε τη γλώσσα της αλήθειας. Να καταθέσουμε το κυβερνητικό πρόγραμμα της Αριστεράς για την επόμενη τετραετία. Το μόνο πρόγραμμα που μπορεί να βγάλει το τόπο από τη κρίση, με το λαό μας όρθιο. Αυτό είναι τώρα το δικό μας καθήκον. Προχωράμε μπροστά, ανοίγουμε δρόμους.»


Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τη σύσκεψη απασχόλησαν θέματα προετοιμασίας του κόμματος για τις επικείμενες εκλογές. Συζητήθηκαν οι περιοδείες του Αλέξη Τσίπρα, η συγκρότηση των ψηφοδελτίων του κόμματος και η εκλογική τακτική.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση διατηρητέου κτηρίου που θα στεγάσει το Ίδρυμα της Βουλής

Πολιτική / Υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση διατηρητέου κτηρίου που θα στεγάσει το Ίδρυμα της Βουλής

Το διώροφο υπερυψωμένο αρχοντικό επί της οδού Φιλελλήνων έχει μακρά ιστορική διαδρομή, αφού κατά το παρελθόν υπήρξε ιδιοκτησία των οικογενειών Κριεζή, Σούτσου, Μαυροκορδάτου και Θεοφίλη
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης: Στις 4/3 η προανακριτική για Τριαντόπουλο, στις 5/3 η συζήτηση για τα Τέμπη

Πολιτική / Μαρινάκης: Στις 4/3 η προανακριτική για Τριαντόπουλο, στις 5/3 η συζήτηση για τα Τέμπη

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στη δικαιοσύνη διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, απαντώντας σε ερώτημα για αν εξετάζεται σοβαρά η υπόθεση των Τεμπών
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
α καλά,αυτός είναι στο δικό του κόσμο.απευθυνόταν στον κόσμο λέγοντας του ότι θα καταργήσει τα μνημόνια,και μόλις 7 μήνες μετά λέει ψηφίστε με για να το εφαρμόσω καλύτερα απ τους άλλους.ο απόλυτος παραλογισμός.ο χειρότερος από όλους είναι
Και να προσθεσω:Ενα μνημονιο χειροτερο σε μετρα απο τα υπολοιπα και μεγαλυτερο σε χρηματα,αρα και σε χρεη,απο τα προηγουμενα...Χωρια δηλαδη τ ψεματα του,αποδειχθηκε και εντελως ανικανος.Αναρωτιεμαι ποιος λογικος και νοημων ανθρωπος θα ψηφισει ξανα Τσιπρα...