Τα ΕΛΤΑ έχουν χιούμορ - Έστειλαν ανακοίνωση για να διαχωρίσουν τη θέση τους από τον Δ. Καμμένο

Τα ΕΛΤΑ έχουν χιούμορ - Έστειλαν ανακοίνωση για να διαχωρίσουν τη θέση τους από τον Δ. Καμμένο Facebook Twitter
1

Η φρενίτιδα με τον υπουργό των 12 ωρών Δημήτρη Καμμένο, δεν έχει καταλαγιάσει ακόμη αφού οι χρήστες του Twitter εξακολουθούν να γράφουν tweets, απαντώντας στα ρατσιστικά, ομοφοβικά και αντισημιτικά σχόλια του βραχύβιου υπουργού.

Για την ιστορία ο Δημήτρης Καμμένος χρησιμοποιούσε το όνομα porta porta στο λογαριασμό του στο Twitter (τον οποίο και έχει διαγράψει) με αποτέλεσμα, οι υπόλοιποι χρήστες να δημιουργήσουν το hashtag #portaporta για να αναφερθούν στον κ Καμμένο. Τα ΕΛΤΑ θέλοντας να διαχωρίσουν τη θέση τους από τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, έστειλαν ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση των ΕΛΤΑ:

Κατόπιν αναφοράς σε μερίδα του Τύπου και συσχέτισης του hashtag #PortaPorta, που φέρεται να ανήκει στον πρώην Υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Δημήτρη Καμμένο, με εταιρεία courier, η ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ ΑΕ, κάνει γνωστό, ότι, το εν λόγω hashtag #PortaPorta, ουδεμία σχέση έχει με την υπηρεσία «Πόρτα–Πόρτα» των ΕΛΤΑ.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άνδρας που είχε κρύψει 1,6 κιλό κοκαΐνης σε «καβάτζα»

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άνδρας που είχε κρύψει 1,6 κιλό κοκαΐνης σε «καβάτζα»

Στο διαμέρισμα που χρησιμοποιούσε ως «καβάτζα» εντοπίστηκαν περισσότερα από 1,6 κιλά κοκαΐνης, ενώ στις έρευνες συμμετείχε και ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «Vector»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια