Ραντεβού με την Eldorado Gold θα έχει σήμερα ο Π. Σκουρλέτης

Ραντεβού με την Eldorado Gold θα έχει σήμερα ο Π. Σκουρλέτης Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
2

Συνάντηση με τον  διευθύνοντα σύμβολο της Eldorado Gold Paul Wright για τα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική θα έχει σήμερα στις 11π.μ έχει συνάντηση ο Πάνος Σκουρλέτης ενώ την ίδια ώρα φτάνουν στην Αθήνα οι αντιτιθέμενοι στην συγκεκριμένη επένδυση.

Συγκεκριμένα με αφορμή την κρίσιμη εκδίκαση στο ΣτΕ (Παρασκευή 2 Οκτωβρίου), προσφυγής της Ελληνικός Χρυσός ενάντια στην απόφαση ανάκλησης αδειών από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, το κίνημα ενάντια στις εξορύξεις στη Χαλκιδική, κατεβαίνει στην Αθήνα σήμερα  Πέμπτη 1 Οκτωβρίου. Από  τις 7 μ.μ. έχουν προγραμματίσεις το Σύνταγμα, ενημερωτική παρέμβαση ενάντια στις εξορύξεις.

Υπενθυμίζεται ότι τον Αύγουστο ο υπουργός αποφάσισε να ανακληθούν οι εγκρίσεις των τεχνικών μελετών που αφορούν στο έργο στις Σκουριές, μετά από παράβαση των όρων των τεχνικών μελετών από την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός, κάτι που οδήγησε σε προσωρινή διακοπή των εργασιών της εταιρείας στις Σκουριές.

Πριν από λίγες ημέρες ο κ. Σκουρλέτης είχε συνάντηση με τον Καναδό πρέσβη. Η El Dorado Gold είναι καναδικών συμφερόντων.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM