Η Σερβία νίκησε με 2-0 μέσα στην Αλβανία

Η Σερβία νίκησε με 2-0 μέσα στην Αλβανία Facebook Twitter
0

Μέσα σε ήρεμο σχετικά κλίμα παρά την πολεμική ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί διεξήχθη τελικά το παιχνίδι Αλβανίας-Σερβίας στο στάδιο Ελμπασαν με τους Σέρβους να κερδίζουν με σκορ 2-0, με δυο γκολ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

Τα γκολ πέτυχαν οι Κολάροφ, Λιάγιτς που ψαλίδισαν τις ελπίδες των Αλβανών για απευθείας πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία τους στα τελικά του Euro 2016. Ωστόσο αν την Κυριακή οι Αλβανοί κερδίσουν τη Δανία παίρνουν τη δεύτερη θέση ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα μείνουν στην 3η θέση και θα δώσει μπαράζ.

Οι Σέρβοι κίνησαν τους Αλβανούς παρότι ήταν αδιάφοροι για το παιχνίδι και το πανηγύρισαν έξαλλα.

Αιτία τα όσα έγιναν στο πρώτο παιχνίδι όταν drone πέταξε πάνω από το γήπεδο έχοντας κρεμασμένη τη σημαία της Μεγάλης Αλβανίας. Μετά από την κίνηση αυτή οι Σέρβοι οπαδοί μπήκαν στο γήπεδο, το παιχνίδι διακόπηκε και η Σερβία το έχασε στα χαρτιά.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM