Γεροβασίλη: Άδικος ο ΦΠΑ στην εκπαίδευση

Γεροβασίλη: Άδικος ο ΦΠΑ στην εκπαίδευση Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
1

Παρά τις προηγούμενες διαρροές από το Μαξίμου περί «οργής» του Αλέξη Τσίπρα από τις δηλώσεις υπουργών και βουλευτών και από τις τηλεοπτικές τους εμφανίσεις, η κυβερνητική εκπρόσωπος σε συνέντευξη της σήμερα δηλώνει ότι «ο πρωθυπουργός ουδέποτε θύμωσε με τους υπουργούς».

Όπως είπε η κ. Γεροβασίλη στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989 απλώς , μίλησε για κατάχρηση λόγου», ενώ σημείωσε ότι «βεβαίως οι υπουργοί θα μιλούν για το έργο τους».

Πάντως παρότι ο υπουργός Παιδείας αναφερόμενος στον ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση μίλησε για «πενταροδεκάρες» και για «εύπορους πολίτες» που στέλνουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά σχολεία, η κυβερνητική εκπρόσωπος χαρακτήρισε το μέτρο «άδικο».

 «Πολλοί γονείς με στερήσεις στέλνουν τα παιδιά τους σε φροντιστήρια και ιδιωτικά σχολεία και κάνουμε μια προσπάθεια να ελαχιστοποιήσουμε το πρόβλημα», είπε.

Η κ. Γεροβασίλη επανέλαβε ότι «θα δώσουμε μάχη για την προστασία της πρώτης κατοικίας», σημειώνοντας πως «δεν γίνονται αποδεκτά πράγματα που θα βγάλουν σε πλειστηριασμό την κατοικία των χαμηλών στρωμάτων».

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δανειστές ζητούν πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας για όσους έχουν εισόδημα πάνω από 12 χιλιάδες ευρώ και σπίτι αντικειμενικής αξίας άνω των 120 χιλιάδων ευρώ.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM