Αυστραλία: Η θάλασσα "κατάπιε" παραλία

Αυστραλία: Η θάλασσα "κατάπιε" παραλία Facebook Twitter
0

Γιγαντιαία καταβόθρα κατάπιε ένα εντυπωσιακό κομμάτι από παραλία νησιού  στο νοτιοανατολικό Queensland, στην Αυστραλία. Το κομμάτι της παραλίας που χάθηκε έχει το μέγεθος γηπέδου ποδοσφαίρου.

Ευτυχώς, σύμφωνα με τα αυστραλιανά ΜΜΕ, παρότι το σημείο είναι δημοφιλές σε αλιείς και λάτρεις του 4Χ4, κανένας δεν βρισκόταν εκεί τη στιγμή που «κατέρρευσε» η παραλία, το πρωί της Τετάρτης. Οι αρχές ζητάνε από τον κόσμο να μείνει μακριά από την περιοχή, καθώς παραμένει ο κίνδυνος λόγω των ισχυρών ρευμάτων και της άμμου που είναι αρκετά ασταθής. Προειδοποιούν επίσης ότι η περιοχή δεν είναι ασφαλής για κολύμπι.

Ο  Konrad Beinssen, ερευνητής του Πανεπιστημίου του Queensland, χαρακτηρίζει σχετικΆ συνηθισμένο το φαινόμενο στην περιοχή και τις συνθήκες κατάλληλες για να προκληθεί.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM