Η στύση 305 προς αναχώρηση

Η στύση 305 προς αναχώρηση Facebook Twitter
Φωτ.: Terry Richardson
0

 

Η εκδίκηση της Πρήξως ήταν ένα πιάτο που τρωγόταν ζεστό. Δεν του είπε τίποτα για την απιστία, αλλά, όταν επέστρεψε εκείνο το βράδυ ο Στέλιος στο σπίτι, είχε ντυθεί κουνελάκι (είχε βάλει και τα αυτιά) και τον πήγε κατευθείαν στο κρεβάτι. Κι ακριβώς τη στιγμή της συζυγικής τους ρουτίνας, που ο Στέλιος έλεγε «σ' αγαπώ» κι η Πρήξω του απαντούσε «όχι "σ' αγαπώ"», «χύνω»», η τελευταία τώρα πέταξε το εξής: «χύνω για να μην παχύνω». «Τι εννοείς;» κοντοστάθηκε ο Στέλιος. «Ε, ξέρεις» είπε η Πρήξω, κουνώντας τα κουνελο-αυτιά, «δεν μου αρέσει καθόλου το σεξ σου, ο μόνος λόγος που το κάνω μαζί σου τόσα χρόνια είναι για να μην πάρω κιλά, εφόσον όλοι το ξέρουμε ότι οι γυναίκες, όταν μένουν χωρίς σεξ, παίρνουν την ηδονή από το φαγητό. Για την ακρίβεια» συνέχισε, «είσαι ο πιο άθλιος εραστής που είχα ποτέ, το πέος σου δεν φτάνει ούτε...» μπλα μπλα, άρχισε να εκτοξεύει γκρίνια απίστευτη που τον μείωνε ανεπανόρθωτα σαν άντρα. Τα σπερματοζωάρια του Στέλιου έδωσαν πραγματική μάχη να βγουν ή όχι, και τελικά αυτοκτόνησαν με πνιγμό. Ο Στέλιος έκτοτε έπαθε ψυχολογικό και δεν ξαναείχε στύση. Και κάθε φορά που έβλεπε σε μενού «κουνέλι στιφάδο» τον πήγαιναν νοσοκομείο με οξύ πόνο στους όρχεις. Τότε άρχισε να επικοινωνεί με τη στήλη. Τόσο κουσούρι του είχε αφήσει, που είχε αλλάξει το όνομά του και υπέγραφε τα mail «Σ-τέλειος». Για ξεκάρφωμα.

 

Του πρότεινα να μην ξαναδεί την Πρήξω. Να μετακομίσει στο σπίτι της αγαπημένης του Ντένιας και να βγάλει διαζύγιο. Αλλά η Πρήξω δεν τού το έδινε και γκρίνιαζε από δικαστήριο σε δικαστήριο, μέχρι που έβγαλε τελικά τον καρκίνο και πέθανε - πήρε και τρεις δικαστές μαζί της. Όμως, και μετά το θάνατό της, η στύση του Σ-τέλειου δεν επανήλθε. Ο αρραβωνιάρης μου στο facebook έστελνε κάτι αφροδισιακές συνταγές με θαλασσινά, αβοκάντο, λαρδί, τριμμένα κέρατα ρινόκερου και αίμα κόμπρας. Για να μη μαγειρεύει δυο διαφορετικά φαγητά τα έτρωγε κι η Ντένια αυτά και σε συνδυασμό με την αγαμία τη βάρεσαν στο κεφάλι, βζίου βζίου γύριζε γύρω απ' το στύλο νευρικά και προσπαθούσε να πει γρήγορα arethemotherfuckersreadyforthefatherfuckers-arethefatherfuckersreadyforthemotherfuckers, μέχρι που έπαθε γλωσσοδέτη κι έμεινε μουγκή.

 

Ανέλαβε η Φουρνάρισσα, η οποία έκανε phone sex με τον Δύστροπο - δεν της ήταν τίποτα να λέει τα ίδια σε δυο άντρες ταυτόχρονα, από διαφορετικά τηλέφωνα. Όταν κι αυτό απέτυχε, o Άρης μίλησε για το Φλογοβόλο, μια τύπισσα που έκανε στριπτίζ σε ένα κλαμπ κι είχε αφήσει άυπνη τη μισή Αθήνα. Μίλησα με τη σειρά μου στον Σ-τέλειο και πήγαν ένα βράδυ εκεί με την Ντένια. Η στρίπερ δεν έκανε τίποτα στη στύση του Σ-τέλειου καθώς χόρευε στην πίστα, κυρίως γιατί η Ντένια βαθμολογούσε τις κινήσεις της στο στύλο, σήκωνε από το τραπέζι κάθε τόσο ένα τετράδιο με τα αποτελέσματα (μηδέν πάντα), κι ύστερα έγραφε εκατό φορές τη λέξη «αγγούρω». Εκείνος απελπισμένος πήγε τουαλέτα να ρίξει ένα κατούρημα και να φύγει. Σε εκείνη τη φάση μπαίνει και το Φλογοβόλο -κρατώντας πάντα το στυλο- στην τουαλέτα. Και χωρίς ο Σ-τέλειος να πάρει χαμπάρι πώς, του κάνει στοματικό σεξ. Κι είχε στύση! Στο τέλος εκείνη του ζήτησε το τηλέφωνό του, ο Σ-τέλειος της το έδωσε και το χιλιοευχαρίστησε το κορίτσι, να έχει καλή τύχη και τέτοια.

 

Πίσω στο σπίτι ο Σ-τέλειος κι η Ντένια έκαναν σεξ εκείνο το βράδυ! Την επομένη βέβαια η στύση χάθηκε ξανά. Μια εβδομάδα το Φλογοβόλο τηλεφωνεί στον Στέλιο να τον συναντήσει, ότι του χρωστάει μια επίσκεψη και ήταν «κεραστή», δεν θα πλήρωνε. Τσίπης ο Σ-τέλειος, τη συναντά σε ένα ξενοδοχείο και πάλι επιστρέφει σπίτι και κάνει το σεξ της ζωής του με την Ντένια. Κι άντε πάλι το Φλογοβόλο να τηλεφωνεί στον Σ-τέλειο και να του δίνει άλλη μια επίσκεψη κεραστή, κι εκείνος τι να κάνει; Είναι δύσκολες οι εποχές, οπότε έπαιρνε το κέρασμα. Ποιος κερνούσε όμως ήταν το θέμα. Αναρωτιόταν μήπως η Ντένια, αλλά δεν μπορούσε να τη ρωτήσει, γιατί, αν δεν κερνούσε εκείνη, θα τον έγδερνε ζωντανό που την απατούσε. Κάποιος φίλος αποκλειόταν - δεν είχε ούτε έναν. Τέλος πάντων, κάθε φορά που ερχόταν το κεραστό, απλά το έπαιρνε κι αυτό συνεχιζόταν για έξι μήνες. Μέχρι που του ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό του από τον νταβατζή του Φλογοβόλου. «Το κέρασμα ήταν από μένα γιατί είσαι ωραίο παιδί» του έγραφε. «Αν θες, με συναντάς». «Ευχαριστώ, αλλά δεν νομίζω» έγραψε ο Σ-τέλειος. Αλλά μετά του ήρθε μια ιδέα, να πάρει το Φλογοβόλο τρίο με τον νταβατζή της. Και ξέρουμε πως, όταν σφηνώνονται τέτοιες ιδέες στον ιππόκαμπο το αντρικού εγκεφάλου, δεν φεύγουν από εκεί με τίποτα. «Σ-τέλειε, το βρίσκω πραγματικά πολύ κακή ιδέα» του έγραψα, «θα μπλέξεις». Ειλικρινά, θα 'θελα να ‘ξερα γιατί ρωτά ο κόσμος τη γνώμη μου, αφού πάντα θα κάνει το δικό του στο τέλος.

 

(συνεχίζεται)

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Νικόλας Σεβαστάκης / Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι ένας Γουίλι Σταρκ της εποχής μας. Υπάρχει κάτι σημαντικό που χωρίζει τη λαϊκιστική φαντασία των χρόνων του Μεσοπολέμου –όπως την αναπλάθει το μυθιστόρημα του Γουόρεν– από τα πλήθη που είδαμε να βγαίνουν από τα μεσαιωνικά σπήλαια των social media για να ορμήσουν προς το Καπιτώλιο.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ελλάδα / Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας, Φαρμακογονιδιωματικής και Ιατρικής Ακριβείας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακολογίας, Ευάγγελος Μανωλόπουλος, μιλά στη LiFO για τα εμβόλια και τις φαρμακευτικές αγωγές που εξετάζονται. Απαντά για το δεύτερο κύμα της πανδημίας, εξηγεί ποια είναι η αλήθεια για τις ΜΕΘ, πότε θα αποχωριστούμε τις μάσκες αλλά και πότε προβλέπεται η επάνοδος στην κανονικότητα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τech & Science / Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τι θα σημάνει η γενική χρήση των εμβολίων; Θα εφαρμοστούν νέοι κανόνες σχετικά με τον εμβολιασμό; Πότε προσδιορίζεται η έναρξή του; Και τι γίνεται με τους αρνητές;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Νικόλας Σεβαστάκης / Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Η όποια στρατηγική για τον εμβολιασμό χρειάζεται να είναι σκληρή με τον νεοφασισμό των fake news και της ωμής παραπλάνησης. Την ίδια στιγμή, όμως, πρέπει να εντάξει τις ανησυχίες, τις αντιρρήσεις και τις δεύτερες σκέψεις πολλών ανθρώπων.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ελλάδα / Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ο πνευμονολόγος-εντατικολόγος στο νοσοκομείο Παπανικολάου μιλά για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στις ΜΕΘ και τις μελλοντικές ανησυχίες του σχετικά με την πανδημία.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ελλάδα / Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών σχολιάζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ