Ψυχαγωγία

Ψυχαγωγία Facebook Twitter
Jacques Renault
0

LIFO NIGHTS... Και τα μυαλάστα κάγκελα την Παρασκευή. Την ίδιαμέρα, όμως, στο Gagarin 205 θαείναι ο Madlib, ο ΚαλιφορνέζοςDJ, που οι γνώστες τοναποκαλούν σύγχρονο θρύλο της μαύρηςμουσικής, σημείο αναφοράς για όλουςτους μουσικούς παραγωγούς και κολόνατου σπιτιού της εταιρείας StonesThrow. Μαζί του οι συμπατριώτεςτου J Roc καιEgon. Το Σάββατο 22/03 έναμεγάλο γεγονός γίνεται στις ΟλυμπιακέςΕγκαταστάσεις Ελληνικού. Οι FutureSound of London και τοPapua New Guinea σκάνε μύτη.Η πρωτοτυπία του liveέγκειται στο ότι τα παλικάρια δεν θαεπισκεφθούν την Ελλάδα αλλά θα τοπαρουσιάσουν όλο ζωντανά από το στούντιότους στην Αγγλία. Οι πρωτοπόροι τηςμουσικής ξέρουν και άλλα μονοπάτια.Μαζί τους πολλά ονόματα, από τους DrogA tek μέχριτον Alexander Kowalski.

AMATEUR: A BIGGER SPLASH! Επίσης, την Παρασκευή 22/05 οι ΑmateurBoyz καλωσορίζουν το καλοκαίρι στην τουριστική ντίσκο Lava Bore της Φιλελλήνων, με ένα wet θεματικό πάρτι· φουσκωτά στρώματα, άρωμα καρύδας, neon φοίνικες, κοκτέιλ με ομπρελίτσα, νεροπίστολα και φλούο ολόσωμα μαγιό! Το πρόγραμμα ανοίγει ο But i was born in Brasil (aka Jimmy Jib), ακολουθεί ο σουπερ-ντίσκο πειραματιστής Jacques Renault και κλείνουν οι ΑmateurBoyz. Splashhh..!

URBAN... WANG... ΟιUrban Discoφέρνουν τον άνθρωπο χωρίς πατρίδα αλλάμε τα τρομερά credits. Ο DanielWang, αφού έχει περάσει απ'όλες τις μεγάλες dance σκηνέςτου κόσμου, κατέληξε πανευτυχής στοΒερολίνο, να δουλεύει (όπως όλοι οι λωλοίτελευταία) με την disco. YogaBala, Σάββατο βραδυ και ηζωή κυλάει πρίμα.

ETC.: Μεγάλο respectστα δελτία Τύπου που στέλνει ο Floorfiler.Ειδικά οι top λίστες γιατη δεκαετία που έκλεισε με αφήνουνάφωνο. Χρόνια του πολλά. 23/05 ο Libertoκαι ο Alex Downeyστο Loop. Καμουφλαρισμένακαι καλοκαιρινά όλα την ίδια μέρα στοK44. H παραλιακήγεμίζει μέρα με τη μέρα και το Baraondaστην Τσόχα άνοιξε και για καλοκαίρι.Εύγε επίσης σε όλα τα κορίτσια πουδουλεύουν στο P.R.μαγαζιών και προσπαθούν με φωτογραφίεςστο Facebook να πείσουν τονκόσμο να πάει στα μαγαζιά τους στηνΠοσειδώνος. Συγχαρητήρια! Καλό τοοφθαλμόλουτρο, αλλά τι να το κάνεις,όταν θες τρία δάνεια για να πιείς ένακοκτέιλ;

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία της Σοφίας Εξάρχου ανάμεσα στις 5 υποψήφιες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX

Πολιτισμός / «Animal»: Υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX η ταινία της Σοφίας Εξάρχου

Η τρίτη ελληνική ταινία στην ιστορία που κερδίζει υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX, που συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου.
LIFO NEWSROOM
Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Πολιτισμός / Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρομέο Καστελούτσι, Τιάγκο Ροντρίγκες, Μπενχαμίν Λαμπατούτ, Γιώργος Κουτλής, Μάριο Μπανούσι: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στον εντυπωσιακό προγραμματισμό της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για τη σεζόν 2024-25.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο την περίοδο 2024-25

Πολιτισμός / 17 νέες παραγωγές και 2 επαναλήψεις: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2024-25

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Μόσχος παρουσίασε το νέο πρόγραμμα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
lee

Πολιτισμός / H Κέιτ Γουίνσλετ, η Χάλι Μπέρι και η «Πλεξούδα» από αύριο στους κινηματογράφους

Ένας μεγάλος αριθμός νέων ταινιών έρχεται για να προλάβει τις τελευταίες μέρες των θερινών κινηματογράφων, λίγο πριν παραδώσουν τη σκυτάλη στις χειμερινές αίθουσες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Πολιτισμός / Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Η περιορισμένη κινηματογραφική προβολή θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει την πρώτη παρουσίαση της συναυλίας από το Ντουρμπάν, στη Νότια Αφρική
LIFO NEWSROOM