Οι φυλές των gay dating sites

Facebook Twitter
0
1. Οι αγενείς


Ξεκινάνε πάντοτε την ηλεκτρονική συνομιλία κοφτά και χωρίς παρεκκλίσεις. Hi stats? perioxi? foto? Σε περίπτωση που τους προσκαλέσεις στο msn για περαιτέρω κουβέντα, αναμένουν καρτερικά μέχρι να τοποθετήσεις φωτογραφία προσώπου, ενίοτε παραμένουν σε στάτους «εκτός σύνδεσης» - διαθέτουν γαϊδουρινή υπομονή, εξάλλου, μέχρι εσύ να εμφανίσεις φάτσα. Αν δεν τους αρέσεις, θα σου κλείσουν αυτόματα το παράθυρο στα μούτρα (delete και ban).

Φράση κλειδί: «Geia file exeis face?».

2. Οι κουτοπόνηροι


Ακολουθούν την ίδια τακτική με την κατηγορία 1, αλλά ποτέ δεν θα σου ομολογήσουν ευθέως ότι δεν είσαι του γούστου τους. Την εμφάνιση της περιβόητης face photo ακολουθεί σωρεία δικαιολογιών: μόλις θυμήθηκα ότι στις 23:42 είχα ένα ραντεβού και πρέπει να φύγω, μισό να τσεκάρω τα ντολμαδάκια για να μη μου καούν, θέλω να τα πούμε, αλλά δουλεύω πολύ-έχω άστατα ωράρια-ανοιχτό το θερμοσίφωνα από χθες-ποδάγρα-σταφυλόκοκκο-μάνα κατάκοιτη-πάρκαρα παράνομα και θα με γράψει ο Κακλαμάνης-αύριο πετάω στη Μπουρκίνα Φάσο με τους Γιατρούς Χωρίς Τσίνορα και θα μιλήσουμε όταν επιστρέψω, ναι? Ναι.

Φράση κλειδί: «Μισό φίλε έχω τελ». (έπεται άκρα του τάφου σιωπή)

3. Οι σχεσάκηδες


Το να μπαίνεις σε ένα site-κρεαταγορά με την ένδειξη «Για Σχέση» ανάμεσα σε εκατοντάδες ακέφαλα κορμιά που άντρα θέλουν τώρα τόνε θέλουν συνιστά από μόνο του σχήμα οξύμωρο. Οι περισσότεροι αναζητούν τη σχέση για τη σχέση και ελάχιστη σημασία δίνουν στον άνθρωπο που θα σταθεί δίπλα τους. Στο πρώτο ραντεβού εμφανίζονταν με βέρες και προγαμιαίο συμφωνητικό, αλλά μετά τις πρώτες πανικόβλητες αντιδράσεις των καψερών που βρέθηκαν στο διάβα τους, αναγκάστηκαν να βάλουν λίγο νερό στο κρασί τους.

Φράση κλειδί: «Ο κόσμος είναι τόσο σκληρός, ψάχνω μια αγκαλιά να κουρνιάσω».

4. Οι Μπάμπης καύλα Παγκράτι


Το λεξιλόγιό τους περιορίζεται σε 50 λέξεις, στην καλύτερη των περιπτώσεων. Δεν γνωρίζουν γρι αγγλικά, ωστόσο, όλως παραδόξως, δημιουργούν προφίλ χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής συνομιλίας θα ζητήσουν μόνο φωτογραφία με τα οικογενειακά κοσμήματα, το πρόσωπο εδώ δεν παίζει τον παραμικρό ρόλο. Όλη η φρασεολογία τους κινείται γύρω από ένα πέος και τα παράγωγα αυτού, συνομιλούν με φράσεις σύντομες, ακατάληπτου περιεχομένου, που συχνά προσεγγίζουν τα όρια της εγκεφαλικής βλάβης. Θαρρείς πως το μυαλό τους κατακλύζεται αποκλειστικά από σκανδαλιστικές εικόνες αντρών που επιδίδονται σε ηθικά κολάσιμες πράξεις.

Φράση κλειδί: «Gamisi?», φράση κλειδί 2: «Πω μεγάλε με έχεις καυλώσει άσχημα τώρα».

5. Οι ενοχικοί


Δηλώνουν straight ή έστω bi curious, ακόμη κι αν η τελευταία τους επαφή με γυναίκα έλαβε χώρα στην έκτη δημοτικού, όταν αντάλλαν αφίσες του Jon Bon Jovi με τη Μαιρούλα, που διέθετε μεγάλη συλλογή επειδή διάβαζε «Αφισόραμα» και «Σούπερ Κατερίνα». Στις συνομιλίες τους εκφράζονται σαν οπαδοί του «γαύρου» σε κατάσταση παροξυσμού, με αποτέλεσμα κάθε ερωτική επιθυμία από πλευράς σου να πηγαίνει περίπατο (συνήθως, γιατί υπάρχουν και κάποιοι που «αισθάνονται» με όλο αυτό το φεστιβάλ καφρίλας). Κάθε τρίτη λέξη στην αγγελία τους είναι «αρρενωπός» και μεγάλο άγχος τούς διακατέχει μην τυχόν και πέσουν σε καμιά κουνίστρα. Ενίοτε και οι ίδιοι όχι μόνο δεν αποτελούν πρότυπο ανδρισμού, αλλά κουνιούνται περισσότερο κι από αιγαιοπελαγίτικη τράτα στα μελτέμια του Αυγούστου.

Φράση κλειδί: «Έλα ρε man», Φράση κλειδί 2: «Σίγουρα είσαι αρρενωπός φιλάρα; Στην φωτογραφία μού φαίνεσαι λίγο γυναικωτός».

6. Οι βιτσιόζες


Η ανωνυμία του Διαδικτύου διευκολύνει την έκφραση ενδόμυχων επιθυμιών και κρυφών φαντασιώσεων. Από τα αναμενόμενα μαστίγια, cockrings και δερμάτινα εσώρουχα μέχρι τη βιαιοπραγία, το golden shower, το fisting και τις πρακτικές scat, ο δρόμος προς την ερωτική κορύφωση φαντάζει μακρύς και (ενίοτε) στρωμένος με άφθονα προφυλακτικά.

Φράση κλειδί: «Γουστάρεις extreme;», Φράση κλειδί 2:  «Θέλω να έρθεις σπίτι μου και να με γαμήσεις χωρίς να συστηθούμε. Μετά αν έχεις όρεξη μιλάμε».

7. Οι «έχω πάρει και τα δέντρα»


Επίσης τους θάμνους, τα παρτέρια, τους στύλους ηλεκτροδότησης και τους πυροσβεστικούς κρουνούς. Βρίσκονται online όλο το 24ωρο. Ταυτόχρονα, συχνάζουν σχεδόν κάθε βράδυ στα πέριξ του Κεραμεικού και ενίοτε λερώνουν τις σόλες τους στα ένδοξα χώματα του Ζαππείου. Απορείς πώς βρίσκουν χρόνο για τη δουλειά και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Αν είσαι σεξουαλικά ενεργός, σίγουρα έχεις δοκιμάσει την κατακόρυφο με τουλάχιστον έναν εκπρόσωπο της κατηγορίας.

Φράση κλειδί: «Έχουμε κοινούς γνωστούς».

Lgbtqi+
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι σημαίνει η απόφαση της Μελόνι να εξισώσει την παρένθετη μητρότητα με εγκλήματα διεθνούς χαρακτήρα

Διεθνή / Η Μελόνι εξισώνει την παρένθετη μητρότητα με έγκλημα και εξαϋλώνει τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ στην Ιταλία

Από την Τετάρτη, τα ζευγάρια που θέλουν να αποκτήσουν παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, απαγορεύεται να ταξιδεύουν στο εξωτερικό - Τι ισχύει στις υπόλοιπες χώρες
LIFO NEWSROOM
Η Ελλάδα στην κορυφή των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, σύμφωνα με τη ΔιαΝΕΟσις

Lgbtqi+ / Η Ελλάδα στην κορυφή της κατάταξης για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, σύμφωνα με τη ΔιαΝΕΟσις

Η μελέτη αναδεικνύει και τον κρίσιμο ρόλο των κοινωνικών παραγόντων, συμπεριλαμβανομένης της ευαισθητοποίησης του κοινού αλλά και της έγκυρης και συνεχούς πληροφόρησής του για τα ΛΟΑΤΚΙ+ ζητήματα
THE LIFO TEAM
«Ούτε τα κουτσομπολίστικα μέσα δεν ασχολούνται πια με το πόσα ΛΟΑΤΚΙ+ ζευγάρια παντρεύτηκαν»

Lgbtqi+ / «Ούτε τα κουτσομπολίστικα μέσα δεν ασχολούνται πια με το πόσα ΛΟΑΤΚΙ+ ζευγάρια παντρεύτηκαν»

Ο Γιώργος Τσιτιρίδης, ένας από τους γνωστότερους και πιο δραστήριους ΛΟΑΤΚΙ+ και όχι μόνο ακτιβιστές της Θεσσαλονίκης, αφηγείται τη ζωή, τη δράση του και μαζί κάποιες λιγότερο γνωστές πτυχές της ιστορίας της πόλης του.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Γεωργία: Δολοφονήθηκε γνωστό τρανς μοντέλο μια ημέρα μετά τη ψήφιση του αντι-ΛΟΑΤΚΙ+ νομοσχεδίου

Διεθνή / Γεωργία: Δολοφονήθηκε γνωστό τρανς μοντέλο μια ημέρα μετά τη ψήφιση του αντι-ΛΟΑΤΚΙ+ νομοσχεδίου

Το υπουργείο Εσωτερικών της Γεωργίας ανακοίνωσε ότι η Αμπραμίντζε φέρεται να μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου, ενώ αργότερα ανακοινώθηκε η σύλληψη ενός άνδρα που σχετίζεται με την υπόθεση
LIFO NEWSROOM