Αισιόδοξος για λύση στο θέμα με τους μετανάστες ο Μουζάλας

Αισιόδοξος για λύση στο θέμα με τους μετανάστες ο Μουζάλας Facebook Twitter
Giorgos Gavrilakis / SOOC
0

Συνάντηση με τους πέντε δημάρχους περιοχών των νοτίων προαστίων για το θέμα των μεταναστών είχε το πρωί ο υπουργός Μετανάστευσης Γ. Μουζάλας. Σύμφωνα με όσα είπε αμέσως μετά, το κλίμα ήταν εποικοδομητικό ενώ κανονίστηκε και νέο ραντεβού στις 5 το απόγευμα. «Ελπίζω το απόγευμα να έχω να σας πω μόνο καλά νέα», τόνισε ο υπουργός που εμφανίστηκε αισιόδοξος για επίλυση του προβλήματος με τους μετανάστες που παραμένουν στο γήπεδο του ταεκβοντό, καθώς η διορία που είχαν δώσει οι δήμαρχοι της περιοχής για την παραμονή τους εκεί, λήγει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη χθεσινή συνάντηση που είχε ο κ. Μουζάλας με τους δημάρχους, τους είχε ενημερώσει ότι σκοπεύει να μετατρέψει τις παλιές εγκαταστάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας στο Ελληνικό σε εγκαταστάσεις για τους μετανάστες που θα φιλοξενηθούν στα εγκαταλειμμένα υπόστεγα της Πολεμικής Αεροπορίας. Ωστόσο, στις ερωτήσεις των δημάρχων για το ποιες εθνικότητες θα μεταφερθούν αρνήθηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Αυτό το σχέδιο και οι λεπτομέρειες του επρόκειτο να συζητηθεί σήμερα το πρωί στη νέα συνάντηση.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM