Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και οδύνης, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν την Καίτη Κωνσταντίνου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.
Η κηδεία της πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (12/03/25) στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Ροδάνθη του Αιγίου, με την παρουσία ανθρώπων που τη συνόδευσαν στη ζωή και στο θέατρο.
Η μητέρα της έφτασε στην εκκλησία νωρίς το πρωί, περιμένοντας καρτερικά να δει για τελευταία φορά την κόρη της. Υποβασταζόμενη από οικείους της, φανερά καταβεβλημένη, έγινε το επίκεντρο της στήριξης από φίλους και συναδέλφους της ηθοποιού. Λίγο αργότερα, κατέφθασαν συνάδελφοι και φίλοι της Καίτης Κωνσταντίνου, που δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τη θλίψη τους.
Ο Κώστας Κόκλας, ο οποίος υπήρξε τηλεοπτικός της σύζυγος στη σειρά Εγκλήματα και στην «Τούρτα της Μαμάς», κρατούσε σφιχτά το χέρι της μητέρας της, μην μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή του, παρά τα γυαλιά ηλίου που φορούσε.
Πίσω του, η Υρώ Μανέ, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Σταύρος Νικολαΐδης, η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Μιχάλης Ρέππας και η Τζένη Διαγούπη. Όλοι βουρκωμένοι, αποχαιρετούσαν την αγαπημένη τους φίλη και συνάδελφο.
Ο Μιχάλης Ρέππας είχε μιλήσει μαζί της μόλις μία εβδομάδα πριν φύγει από τη ζωή. Όπως ανέφερε, η Καίτη Κωνσταντίνου είχε επιλέξει να κρατήσει τη μάχη της μακριά από τη δημοσιότητα, αντιμετωπίζοντας τη δοκιμασία με αξιοπρέπεια και δύναμη.















