"Ονειρεύτηκα ότι φορολογήθηκε η εκκλησία και ξεχρεώσαμε!"

"Ονειρεύτηκα ότι φορολογήθηκε η εκκλησία και ξεχρεώσαμε!" Facebook Twitter
Φωτο απ’ τα Mobile Diaries του Lifo.gr
0
ΠΟΙA ΕIΝΑΙ ΤΕΛΙΚA Η ΚΥΡIΑ ΒΕΡΩΝΗ;

Κάποιος άνοιξε Twitter κι άρχισε να την περιγράφει. Λογοτεχνική προσπάθεια; Πλάκα; Ή απλώς, όπως αναφέρεται, «σημειώσεις για μια περσόνα»; Πού θα χρησιμοποιηθούν και ποιος (γνωστός συγγραφέας;) κρύβεται πίσω απ’ όλα αυτά; Να μερικά αποσπάσματα απ’ το twitter.com/ mrs_veroni:

Όταν ήταν μικρή η κ. Βερώνη έπαιζε κυρίως με τα αγόρια. Οι ωραιόσωμες κούκλες την πρόδιδαν, όντας λιγότερο ανθεκτικές.

Ο λόγος που η κ. Βερώνη σταμάτησε να πηγαίνει στις συναντήσεις γιόγκα είναι οι συλλογικές εκπνοές. Ο κατ’ επίφαση συγχρονισμός τους.

Οι αδυναμίες, οι δισταγμοί και τα κίνητρα των άλλων φαντάζουν στην κ. Βερώνη σαν φωταγωγημένα μνημεία. Είναι φυσιογνωμίστρια.

Η κ. Βερώνη δεν καταριέται τις νευρώσεις της. Τις σμιλεύει σε κομψές ιδιοσυγκρασίες, αυτό που πολλοί ονομάζουν γοητεία.

Η κ. Βερώνη αφουγκράζεται εύκολα την ηθική εντροπία ενός συστήματος. Έτσι, της αρκούν οι τίτλοι ειδήσεων, οι αναλύσεις τής είναι άχρηστες.

Αυτό που σώζει την κ. Βερώνη από το τέλμα του σολιψισμού είναι η μυρωδιά του φρέσκου ψωμιού, ξημερώματα Σαββάτου.

STATUS UPDATE

(απ’ το Facebook του συγγραφέα Δημήτρη Σωτάκη)

«Η αγωνιώδης προσπάθεια για να αναδείξει κανείς το χαρισματικό πνεύμα του καταντάει φτηνή και βαρετή. Βάλτε τέλος σε αυτήν τη μάταιη αγωνία και αρχίστε να χορεύετε φανατικά disco».

TO ΞΕΝΟΔΟΧΕIΟ ΤΩΝ HURTS

Πρόσφατα ήρθαν για συναυλίες, αλλά δυστυχώς οι HURTS είχαν κάποια παράπονα απ’ το αθηναϊκό ξενοδοχείο τους. Μεταφράζω πρόχειρα το tweet του τραγουδιστή:

«Αξιοπρεπές ξενοδοχείο, αν σ’ αρέσει να στεγνώνεις τα μαλλιά σου με την αναπνοή ποντικών που ξεψυχούν και αν σ’ αρέσει (αντί για ντους) να πετάει καταπάνω σου παγωμένο νερό ένας νάνος».

(Πού έμειναν, αλήθεια;)

RETWEETS!

Βλέπουμε τον αστυνόμο Σαΐνη (ηλίθιος, που πάντα πετυχαίνει) και το Koyote (δημιουργικός, που πάντα αποτυγχάνει). Η TV προετοιμάζει τα παιδιά για τη ζωή. (DevaAleema) /// Αν βγω στην πλατεία με κρεμασμένη ταμπελίτσα στον λαιμό «Ψάχνω δουλειά», θα γίνω πολύ γραφική ή λίγο; (Dreamart) /// Δεν νομίζω να υπάρχει άλλος άνθρωπος που ηδονίζεται τόσο πολύ λέγοντας το όνομά του απ’ τον «Θόδωρος… Ανδρεάδης… Συγγελάκης!» του Alpha. (petranspiros) /// Η Goody’s υποβάθμισε τα μπιφτέκια της. (fotobill) /// Υπολογίζω πως ένας βαθύς χίπστερ θα έχει σταματήσει ήδη να ακούει μουσική. (seagazing) /// Ακόμη δεν έχω ξεπεράσει το γεγονός ότι είδα τη λέξη «παρεόνι» σε δελτίο Τύπου. (iliasn) /// Eίδα όνειρο χτες ότι φορολογήθηκε η Εκκλησία και ξεχρεώσαμε και πήρα κι αύξηση! (Tz0nis) /// Τρέμω πως οι Σουηδοί θα αποσύρουν τη συνεισφορά τους στο Ευρ. Ταμείο Στήριξης μόλις πάρουν πρέφα τις διαφημίσεις του ΙΚΕΑ με τον Φερεντίνο. (RenoDakota) /// Το βιβλίο της Πέπης Τσεσμελή θα λέγεται «τσεσμελεντές». Από χθες δεν μπορώ να το ξεπεράσω αυτό το όνομα. (kbougas) /// Αν δεν με βάλει ο @ArisDimokidis στη LifΟ, θα κάψω τα βιβλία του! (ZlatkoGR)

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νικόλ Κίντμαν και Σάλμα Χάγεκ «παρεξηγήθηκαν» στο κόκκινο χαλί

TV & Media / Νικόλ Κίντμαν και Σάλμα Χάγιεκ «παρεξηγήθηκαν» στο κόκκινο χαλί

Στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο της μητέρας της, η Κίντμαν φάνηκε να απομακρύνει απότομα και με αυστηρό ύφος το χέρι της Χάγεκ, που προσπαθούσε να την τραβήξει για φωτογραφία
LIFO NEWSROOM
«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη» - Ο Γιώργος Λιάγκας απολογήθηκε για το ρεπορτάζ σχετικά με τον Τζορτζ Μπάλντοκ

It's Viral / «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη» - Ο Λιάγκας απολογήθηκε για το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ

Μετά τις αντιδράσεις εναντίον του για το χυδαίο ρεπορτάζ σχετικά με την ανάλυση των χώρων και των τετραγωνικών της κατοικίας όπου βρέθηκε νεκρός ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού
LIFO NEWSROOM