To πρώτο μήνυμα και διάψευση των ποσοστών από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

To πρώτο μήνυμα και διάψευση των ποσοστών από τον Κυριάκο Μητσοτάκη Facebook Twitter
0


Κύκλοι του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφέρουν μετά τις πληροφορίες για την πρωτιά Μεϊμαράκη: "Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι στο 30%. Η διαφορά είναι πολύ μικρότερη από αυτή που λέγεται και γράφεται. Πάμε στο Β´ γύρο και θα κερδίσουμε τη ΝΔ".

Λίγα λεπτά νωρίτερα, το αθηναϊκό πρακτορείο μετέδωσε πως τα πρώτα αποτελέσματα που συγκεντρώνουν τα επιτελεία των υποψηφίων δείχνουν προβάδισμα του Β. Μεϊμαράκη.


Επίσης τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν ότι θα υπάρξει μάχη για την δεύτερη και την τρίτη θέση μεταξύ του Απόστολου Τζιτζικώστα και του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τέταρτο τον 'Αδωνι Γεωργιάδη. Πάντως ακόμη δεν υπάρχει ακριβής εικόνα για το ύψος της διαφοράς μεταξύ των τριών πρώτων, που θα καθορίσει σε σημαντικό βαθμό την εξέλιξη της αντιπαράθεσης, εάν θα υπάρξει δεύτερη Κυριακή και με τι προϋποθέσεις.

Δείτε επίσης: >> 15 πράγματα που κρυφάκουσα στις ουρές των εκλογών της ΝΔ. Μια σουρεαλιστική επίσκεψη στο εκλογικό κέντρο της γειτονιάς από τον Άρη Δημοκίδη

 

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM