Νέα βλάβη στο "Νήσος Ρόδος"

Facebook Twitter
0

Νέα μηχανική βλάβη παρουσίασε το πρωί εν πλω για το Βαθύ της Σάμου, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο "Νήσος Ρόδος" με 314 επιβάτες, με αποτέλεσμα να προσεγγίσει εκτάκτως το λιμάνι της Σύρου.

   Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το υπουργείο Ναυτιλίας, το πλοίο της Hellenic Seaways δεν θα μπορέσει να εκτελέσει το δρομολόγιό του για Σάμο, Χίο, Μυτιλήνη και οι επιβάτες αναμένεται να προωθηθούν στους προορισμούς τους, με άλλα πλοία της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

   Το "Νήσος Ρόδος" είχε αναχωρήσει με καθυστέρηση χθες στις 03:52 τα ξημερώματα από τον Πειραιά, αφού κατά την αναχώρησή του στις 10 χθες το βράδυ παρουσίασε μηχανική βλάβη και αναγκάστηκε να επιστρέψει στο λιμάνι για την αποκατάσταση του προβλήματος.

   Οι επιβάτες για Σάμο πιθανόν θα επιβιβασθούν στο πλοίο "Νήσος Μύκονος" και αυτοί με προορισμό τη Μυτιλήνη και τη Χίο στο "Αριάνδη".

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι Βούτες Ηρακλείου λόγω ρηγματώσεων – Τι εξετάζουν οι ειδικοί

Ελλάδα / Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι Βούτες Ηρακλείου λόγω ρηγματώσεων – Τι εξετάζουν οι ειδικοί

Στο χωριό Βούτες, εικόνες δείχνουν έντονες ρηγματώσεις σε τοίχους σπιτιών, δρόμους και άλλες υποδομές, με τους κατοίκους να βιώνουν μια πρωτοφανή κατάσταση αβεβαιότητας
LIFO NEWSROOM