Εύστοχο και προφητικό: Ballad for the Touch-Deprived

Εύστοχο και προφητικό: Ballad for the Touch-Deprived Facebook Twitter
1


Λένε οι Berlin Brides:

Το "Ballad for the touch-deprived" είναι από τα πρώτα τραγούδια που έχουμε γράψει και περιλαμβάνεται στο δίσκο μας "Modern Celibacy".

Μιλάει για την έλλειψη αγγίγματος σε μια κατά τ' άλλα "γεμάτη" σύγχρονη ζωή και περιγράφει στιγμές που ένα φευγαλέο άγγιγμα φέρνει ανατριχίλα και μια βαθύτερη ανάγκη για ανθρώπινη επαφή.

Το βίντεο κλιπ γυρίστηκε το Φεβρουάριο-Μάρτιο του '11 και ήταν έτοιμο το Μάιο του '11, το έχει σκηνοθετήσει και μοντάρει ο Γιώργος Γεωργόπουλος (μεγάλου μήκους: Tungsten, σε μια σκηνή του οποίου ακούγεται το κομμάτι), διεύθυνση φωτογραφίας έχει κάνει ο Ανδρόνικος Καρακατσάνης και βασίζεται σε μια ιδέα της Μαρίας Χατζάκου. Εχουν παίξει σ' αυτό πολλοί φίλοι μας, μέσα στους οποίους οι επαγγελματίες ηθοποιοί Μπάμπης Γαλιατσάτος και Αλεξάνδρα Ζωιοπούλου, και γυρίστηκε σε 3 μέρες στο κέντρο της Αθήνας.

Στο βίντεο περπατάμε στην πόλη και μας ξυλοφορτώνουν με αυξανόμενη ένταση και αγριότητα, από ένα απλό σκούντηγμα μέχρι μπουνιές και κλωτσιές, άνθρωποι που συναντάμε τυχαία και το βλέμμα μας σαν ακτινογραφία αποκαλύπτει το ένοχο παρελθόν ή τις σκοτεινές φαντασιώσεις τους.

Ήταν προφητικό σε σχέση με το κύμα βίας που έχει σαρώσει τη χώρα τα τελευταία 2 χρόνια, μιας και προηγήθηκε (ελάχιστα) χρονικά της άγριας καταστολής που ασκείται μέχρι και σήμερα σε απλούς πολίτες, συχνά χωρίς αιτία ή με την παραμικρή αφορμή.

berlinbrides.com

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

1 σχόλια
Μα λίγους μήνες πριν διάβαζα μια απο τις brides να σέρνει τα εξ αμάξης στη lifo απο το wall της... και γενικά στη φριχτή κουλτούρα των free press... τώρα μόκο μπροστά στη δημοσιότητα για την υπερεκτιμημένη μουσικούλα τους!